Deprecated: Funksjonen is_staging_site er foreldet siden versjon 3.3.0! Bruk in_safe_mode i stedet. in /customers/4/e/a/skogfrue.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Nyttårskavalkaden 2021 - Skogfrue.no Deprecated: Funksjonen is_staging_site er foreldet siden versjon 3.3.0! Bruk in_safe_mode i stedet. in /customers/4/e/a/skogfrue.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078
Tilbakeblikk

Nyttårskavalkaden 2021

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

Det er ettermiddagen på den siste dagen i året, og jeg sitter her og ser tilbake på 2021. Hva som var bra, hva som var dårlig, og hva som kan tweakes litt i det nye, vidunderlig blanke året som ligger foran oss.

Det er mye som ikke kan deles på blogg, men jeg har hatt et mildt sagt utfordrende år på flere fronter. Likevel sitter jeg her nå i ettermiddag og er dritstolt av hvordan jeg har navigert meg selv gjennom det. Enda en gang kan jeg trekke et lettelsens sukk når jeg ser at budsjettet ikke knelte fullstendig i år heller, at ungen min har det bra, helsa mi har ikke blitt forstyrrende mye dårligere, og leiligheten er finere nå enn den var på denne tida i fjor.

It’s all good.

Ukrutt forgår visst ikke så lett.

I fjor satt jeg ikke ett eneste mål for året som nå har gått. Det er jeg egentlig ganske glad for, for de kaotiske omstendighetene tatt i betraktning, så hadde jeg ikke hatt store muligheter for å nå dem.

Men jeg ser likevel tilbake på et år jeg er ganske fornøyd med – selv om det også har vært det verste på lang tid. Jeg kjøpte campingvogn i april, og hele sommersesongen har jeg kunnet sy gardiner, vaske, ordne og ikke minst trene på å kjøre med den.

Det ble også noen turer hit og dit med den. Og det viser seg at den fungerer ypperlig som et mobilt hjemmekontor kombinert med dyp avslapning og bading i sjøen. Det er den helt perfekte kombinasjonen for meg: Viva La Vie Bohème. Mer av det i 2022!

På bloggen har jeg publisert 27 blogginnlegg, inkludert dette, i år. Jeg hadde tenkt å skrive mye mer, men igjen: Livet skjedde, og sånn ble dette året. Og det ble 108 instagrambilder og/eller reels, så jeg er mye mer aktiv der enn på bloggen. Sånn hvis du vil følge meg der også.

Tradisjonen tro tenkte jeg å gi deg en liten nyttårskavalkade av de mest leste innleggene mine på bloggen gjennom 2021. Og her kommer den!

#15: Julegaver du kan lage selv: Hekling

#14: Mine fineste orakelkort og hvordan jeg bruker dem

#13: Enkel oppskrift på hjemmelaget tannkrem

#12: Slik bruker jeg eteriske oljer fra doTERRA akkurat nå

#11: Månen og kvinnens syklus

#10: Enkel oppskrift på hjemmelaget deodorant

#9: Eteriske oljer mot mygg

#8: Fem krystaller for god søvn

#7: Jeg har sett Disco og jeg grubler over løsningene den krever

#6: Vannkefir og hvorfor du burde lage det

#5: Bærekraftige klær og hvor du kan finne dem online

#4: Hvordan leve bærekraftig i 2020

#3: Enkel oppskrift på hjemmelaget sårsalve

#2: Enkel oppskrift på hjemmelaget badesalt

#1: 15 vakre krystaller og deres magiske egenskaper

Og bestselgerne fra nettbutikken? Her! 😄

#5: Family Essentials Kit (velkomstpakke fra doTERRA)

#4: doTERRA Intro Kit (velkomstpakke fra doTERRA)

#3: Basic Essentials Kit (velkomstpakke fra doTERRA)

#2: Planleggingsredskap for vakre drømmer

#1: 10 steg til en mer naturlig livsstil (ebok)

Og dette, kjære leser, er det jeg elsker med å jobbe med blogg og sosiale medier. Hvis man gjør jobben skikkelig én gang, fortsetter det bare å jobbe for deg lenge etter at du har trykket «publiser» og gått videre til noe annet. Eller til å håndtere livet, som det ble for meg i år.

Når jeg ser på denne lista, ser jeg at innlegg jeg skrev allerede i 2018 fortsatt ligger der og blir lest. Og det samme gjelder produkter jeg har lagt ut til salg. De fortsetter å selge, nærmest av seg selv.

Det er en av de tingene som gjør at jeg bare trekker et dypt, lettelsens sukk nå.

Og det er en av de tingene jeg kommer til å fokusere mer på i det nye året som kommer.

Jeg har nemlig meldt meg inn i Alice Hamrans Millennials Masterclass, for å hjelpe meg å fokusere enda mer på å skape min egen online inntekt i 2022. I hennes medlemsportal ligger nemlig alt jeg trenger for å gå videre med bedriften min, og jeg gleder meg sykt mye til å formidle mye mer om slow living, holistisk helse og naturlig livsstil med hjelp fra henne og de andre medlemmene der inne.

Vi har videomøter hver mandag klokka 12, om du har lyst til å være med, for å få tilbakemeldinger på planer og drømmer, og til å få inspirasjon og sårt tiltrengt støtte for å nå målene dine. De møtene har allerede gjort underverker for meg.

Døren stenges ved midnatt i natt, og når de åpner igjen i februar, har prisen gått opp – så om du vil være med meg og de andre medlemmene der inne og bygge opp din egen inntekt, så anbefaler jeg at du løper inn med en gang nå og melder deg inn.

Klikk deg inn i MM med en gang!

Videre kan jeg også røpe at jeg holder på å skape et nytt, gratis emailkurs for deg som trenger å finne mer ro og senke skuldrene dine. Det er ikke heeeeelt i mål enda, men det nærmer seg veldig, og jeg tenker at ca 15. januar blir det lansert. Så følg med! 😀

Og med dette, kjære leser, ønsker jeg deg også et godt (og profitabelt) nytt og nydelig år! 💚

See you on the flip side!