magnolia touch
doTERRA eteriske oljer,  Holistisk helse

Disse eteriske oljene elsker jeg nå

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

Innimellom sitter jeg og koser meg litt med statistikken her inne. Det er alltid morsomt å se hvilke blogginnlegg som fortsatt leses lenge etter at jeg har publisert dem. Et av dem viser seg å være Slik bruker jeg eteriske oljer akkurat nå, som jeg skrev helt tilbake i juni 2018. Så langt i år ligger det på en god syvendeplass over de mest leste innleggene, faktisk.

Men det har jo unektelig skjedd en del siden da. Så i dag, kjære leser, for deg som kanskje har søkt deg inn hit bare for å lese om hvordan jeg bruker eteriske oljer: Her får du en liten oppdatering! 😄

I det jeg skriver dette, sitter jeg i stua i morgenkåpa. Det er morgen og været er grått og vått. Men det gjør ingenting. I diffuseren har jeg 2 dråper sitron og 1 dråpe peppermynte. Dette er en blanding som er frisk og myk samtidig – akkurat som soloppgangen.

På bordet står også en flaske copaiba. Jeg følte meg langt fra fresh når jeg stod opp i dag, så jeg tok et par dråper av denne under tunga.

Og til frokost tok jeg xEO mega-kapsler, som inneholder både eteriske oljer, omega3 og D-vitamin.

Som du ser, er eteriske oljer fortsatt en stor del av rutinene mine, og jeg har alltid en eller annen olje i sving. Enten som kosttilskudd, i diffuseren eller på huden.

Men mine absolutte favoritter blant de eteriske oljene nå?

Det er disse:

Magnolia Touch

Magnolia Touch er en liten rollon-flaske med ferdig utblandet magnoliaolje i. Den lukter himmelsk godt, så jeg bruker den rett og slett som parfyme. Eller, pure-fume, som vi kaller det. Den er jo helt ren og finnes ikke giftig for systemet. Faktisk virker den lett beroligende, samtidig som den på en eller annen magisk måte får maten til å smake ekstra godt. Det er noe med hvordan den vekker luktesansen uten å være overveldende, tror jeg. Den dufter som… friskt blomstrende champagnejordbær, og er en veldig lett og fin duft. Du kan lese mer om magnolia her.

Black Spruce

En annen favoritt akkurat nå, er Black Spruce. En skogfrue trenger jo skogen, og jeg elsker å skape skogduft hjemme i stua. Denne oljen er det nærmeste jeg har kommet norsk skog, så jeg bruker den ofte. Den får det til å lukte rent og friskt hjemme, og den gir en fantastisk fin naturkontakt. Du kan lese mer om Black Spruce her.

Eucalyptus

Klarhet i sinn og klarhet i tanker, det kommer veldig godt med – og til det bruker jeg Eucalyptus. Du vet, de dagene hvor ingen mengde koffein vil være nok, da er det fint å ta noen dype innpust med denne oljen. Den er avslappende og klargjørende på en gang, og jeg syns den er helt magisk god. For ikke å snakke om effekten på pusten og luftveiene! Du kan lese mer om Eucalyptus her.

eterisk olje av eucalyptus
Lemon

Ikke bare lukter sitronolje fantastisk friskt, men den er også superpraktisk, og jeg har den alltid med i nøkkelknippet mitt. Her om dagen var jeg på en mini-hyttetur og spiste pølse med ketchup på, og selvfølgelig klarte jeg å søle på den hvite strikkekofta mi. Tenk deg ketsjup på hvit ull…! Men sitronolje fjerner alt, så kofta ble helt ren igjen, den. Du kan lese mer om sitronolje her!

eterisk olje av sitron
Adaptiv Touch

Enda en rollonflaske med ferdig utblandet eterisk olje – og Adaptiv Touch er en kombinasjon av oljer som både er oppløftende og beroligende på en gang. Dette gjør den perfekt når du trenger å finne balanse igjen etter en stressende periode, og jeg sørger for å alltid ha denne i veska. Dessuten lukter den friskt og godt. Litt lavendel og litt spearmint og litt appelsin, sammen med masse andre deilige oljer. Du kan lese mer om Adaptiv Touch her!

Det er egentlig veldig vanskelig å velge favoritter, kjære leser, men dette er i alle fall noen av de oljene jeg bruker oftest akkurat nå.

PS! Disse linkene lar deg handle som ordinær kunde uten medlemsskap, kjære leser. Hvis du vil ha varene til innkjøpspris og dessuten muligheten til å få frakten tilbake i form av poeng du kan handle videre for, kan du lese om hvordan du kan bli medlem og får rabattene her. 🤗