Oljestart

doTERRA er en bedre livsstil i forkledning, intet mindre.

Det er nemlig fare for at du kommer til å…
spise bedre
bevege deg mer
puste inn renere luft
føle deg mer vel
og bli sterkere, både
mentalt og fysisk

Eteriske oljer burde egentlig ha en advarsel på seg:
De er en inngangsportal til en mer naturlig, friskere og renere livsstil.

Som Wellness Advocate hos doTERRA får du tilgang til naturlige produkter til minst 25% rabatt i forhold til utsalgspris. Du får rettigheter til å både videreselge produktene med fortjeneste, og mulighet til å skape en business ved å hjelpe flere i gang med sitt eget oljeeventyr. Den beste delen med det? Du får være med å spre en naturlig livsstil og gjøre verden til et bedre sted!

Er du klar?

Du kan kontakte meg på mail om du har spørsmål eller om du vil ha litt hjelp i prosessen.

Om du allerede er klar, kan du helt enkelt gå inn her og velge startpakken din. Send inn ordren til meg, så fikser jeg resten, og hentelappen er i postkassa di om 7-10 dagers tid. 🙂

Du kan også lage din egen doTERRAkonto. Bare følg oppskriften under!

SÅNN KOMMER DU I GANG:

  • Klikk her
  • Klikk på “Join and save” oppe til høyre
  • Bla deg ned, og klikk på “Join doTERRA”-knappen nederst
  • Velg språk, kontinent og land, og klikk OK når informasjon om sending til Norge dukker opp
  • Velg om du vil være kunde (Wholesale Customer) eller bli forhandler selv (Wellness Advocate) – det er lurt å begynne som kunde, og heller oppgradere etterhvert!
  • Fyll ut infoskjemaet
  • Pass på at nummeret 6012087 er lagt inn som enrollment ID, og klikk deg videre
  • Hvis du vil ha en startpakke, velger du den her. Om du vil lage din egen startpakke, eller om du bare vil ha noen enkeltprodukter, kan du isteden legge “Essential Booklet + enrollment fee” (ca 250 kr) i kassa, og fylle på med de produktene du vil ha selv. De er nå med 25% avslag for deg i forhold til utsalgspris. Merk at du slipper enrollment fee om du kjøper en av de ferdige pakkene (de er også gunstigere rent prismessig).
  • Fyll ut betalingsmåte, og klikk “Process order now and continue”
  • Design din egen månedlige velværepakke, om du skulle ønske det. Du kan slette den når som helst ved å sende en email til kundeservice, og det er ingen kjøpeplikt.

I løpet av 7-10 dager har du oljene hos deg!

Jeg mailer deg også informasjon om hvordan du kan joine teamet vårt, og for å høre hvordan det går med deg og produktene dine. Du kan også når som helst kontakte meg om du har spørsmål eller trenger hjelp for å komme i gang!