Velkommen til ditt eget oljeeventyr!

Det er veldig godt å se deg her.

Og jeg er veldig glad du fant veien hit!

Jeg trenger antagelig ikke fortelle deg at det å ha et bevisst forhold til livsstil og eget forbruk er viktig. Ikke bare er planeten i ferd med å knele under vårt forbruk, men vi ødelegger også vår egen helse ved å holde på som vi gjør.

I tillegg trenger vi å gjøre noe med det hele det grunnleggende kapitalistiske systemet som sier at overforbruk og utnytting av naturen er bortimot den eneste måten vi kan skaffe oss en inntekt på.

Derfor er jeg glad selskaper som doTERRA finnes. De kan nemlig gi oss et godt og grønt bidrag til både livsstil og personlig økonomi, så vel som å bidra humanitært der lokale bønder trenger å tjene til livets opphold på en bærekraftig og rettferdig måte.

Og for deg personlig? Vel:

doTERRA er en bedre livsstil i forkledning, intet mindre.

Det er nemlig fare for at du kommer til å…
spise bedre
bevege deg mer
puste inn renere luft
føle deg mer vel
og bli sterkere, både
mentalt og fysisk

(Eteriske oljer burde egentlig ha en advarsel på seg: De er en inngangsportal til en mer naturlig, friskere og renere livsstil. Ikke si til noen at jeg sa det! 😁)

Altså, jeg lover deg ikke gull og grønne skoger, at du skal våkne opp og være 17 år gammel igjen, eller at du plutselig vil bli Superwoman over natta.

Det funker ikke helt sånn.

Men jeg vet hvordan jeg selv har klart å skape meg en mye bedre livskvalitet ved å leve mest mulig naturlig. De eteriske oljene har vært en viktig del på denne reisen – sammen med yoga, sunt kosthold, frisk luft og en god del hodejobbing for å få ned stresset i hverdagen.

Derfor kan jeg møte deg der du er, og hjelpe deg å finne retningen for veien din videre. Eteriske oljer har vært en veldig god støtte for meg, og jeg ville ikke vært dem foruten.

Dessuten gjør doTERRAs øvrige produktsortiment det mye lettere å velge naturlige velværeprodukter. Sjampo, balsam, hudpleie og bodylotion er eksempler på andre ting du kan fylle hyllene dine med, så vel som kosttilskudd og andre livsstilsprodukter. Du kan alltid være trygg på at produktene er rene og gode, og at de er fra bærekraftig utvinning. Du trenger ikke lete lenger. 💚

Du kan lese mer om eteriske oljer her.

Som Wellness Advocate hos doTERRA får du tilgang til naturlige produkter til minst 25% rabatt i forhold til utsalgspris. Du får rettigheter til å både videreselge produktene med fortjeneste, og mulighet til å skape en business ved å hjelpe flere i gang med sitt eget oljeeventyr.

Den beste delen med det?

Du kan – hvis du vil – være med å spre en naturlig livsstil til enda flere, og gjøre verden til et bedre sted. Helt på dine egne premisser.

Du kan kontakte meg på mail om du har spørsmål eller om du vil ha litt hjelp. Jeg brenner veldig for at vi skal begynne å leve mer i harmoni med naturen, så jeg hjelper deg gjerne.Er du klar?

Om du allerede er klar, kan du gå inn her og velge startpakken din. Send inn ordren til meg, så fikser jeg resten, og hentelappen er i postkassa di om en drøy ukes tid (litt avhengig av hvor lang tid det tar med bankoverføringen). I mellomtiden får du en mail med info fra meg, sånn at du kan kose deg med litt ny og spennende informasjon mens du venter!

Vil du heller bestille direkte fra doTERRA?

Du kan også bestille direkte fra doTERRA selv. Det går litt raskere, fordi handelen da går direkte mellom deg og doTERRA, og vi slipper å vente på bankoverføringer og så videre. Bare følg oppskriften under!

SÅNN BESTILLER DU STARTPAKKEN DIREKTE SELV:

 • Klikk her.
 • Klikk på “Join and save” oppe til høyre.
 • Bla deg ned, og klikk på “Join doTERRA”-knappen nederst.
 • Velg språk, kontinent og land, og klikk OK når informasjon om sending til Norge dukker opp.
 • Velg om du vil være kunde (Wholesale Customer) eller bli forhandler selv (Wellness Advocate).
 • Fyll ut infoskjemaet.
 • Pass på at nummeret 6012087 er lagt inn som enrollment ID, og klikk deg videre.
 • Hvis du vil ha en startpakke, velger du den her.
 • Om du isteden vil lage din egen startpakke, kan du bare legge katalogen “The Essentials Booklet + enrollment fee” (ca 300 kr) i kassa, og fylle på med de produktene du vil ha.
 • Fyll ut betalingsmåte, og klikk “Process order now and continue”.
 • Design din egen månedlige velværepakke, om du skulle ønske det. Du kan slette den når som helst ved å sende en email til kundeservice, og det er ingen kjøpeplikt.

I løpet av 7-10 dager har du oljene hos deg, og du får også en velkomstmail av meg. 😊

Join teamet! (valgfritt)

Si fra om du vil være med i teamet vårt (som vakkert nok kalles Nordic Wellness Tribe), så legger jeg deg til i facebook-gruppa. Du finner den som heter Nordic Wellness Tribe, og ber om medlemsskap der. Si at du kommer fra Skogfruen! 🙂

Dette teamet ledes av Anita fra Naturmamma.no, som jeg har kjent i mange år. Vårt fokus her inne er at en helhetlig og naturlig livsstil fortjener å bli tatt på alvor, og vi vil veldig gjerne hjelpe deg med å bygge opp gode vaner og et godt forhold til naturen.

Jeg håper å se deg veldig snart!

Vil du vite mer?

Meld deg på lista under, så får du tilsendt tips, nyheter og informasjon på sporadisk basis.

Som velkomstgave får du en rabattkode på 10% som gjelder alle produktene i nettbutikken (med unntak av yogamedlemskapene). Jeg håper du lar deg inspirere til en naturlig livsstil, du også!

* indicates required
Hva er du mest interessert i?
Har du en doTERRA-konto fra før?

Bekreft at jeg får lov å sende deg informasjon om doTERRAs produkter ved å huke av her:

Du kan melde deg av lista når som helst ved å klikke på linken i bunnen av mailen.