Oljestart

doTERRA er en bedre livsstil i forkledning, intet mindre.

Det er nemlig fare for at du kommer til å…
spise bedre
bevege deg mer
puste inn renere luft
føle deg mer vel
og bli sterkere, både
mentalt og fysisk

Eteriske oljer burde egentlig ha en advarsel på seg:
De er en inngangsportal til en mer naturlig, friskere og renere livsstil.

Eteriske oljer er i seg selv et godt redskap som inspirerer og støtter deg, men i tillegg kommer du også inn i et sunt og naturfokusert miljø som vil deg vel og som gir deg alle de ressursene du trenger for å gjøre fantastiske endringer i din egen hverdag.

Når du blir fordelskunde hos doTERRA får du rett og slett din egen heiagjeng med på kjøpet. Derfra er det vanskelig å ikke la seg påvirke inn i en bedre livsstil, både for deg selv, familien din og for planeten.

Og du? Bestiller du for over 200 PV i april – altså for eksempel familiepakken – får du også med deg Blue Tansy. Det er et tilbud du absolutt burde benytte deg av, for den koster 1450 kroner i utsalgspris!

Er du klar?

SÅNN KOMMER DU I GANG:

  • Klikk her
  • Klikk på «Join and save» oppe til høyre
  • Bla deg ned, og klikk på «Join doTERRA»-knappen nederst
  • Velg språk, kontinent og land, og klikk OK når informasjon om sending til Norge dukker opp
  • Velg om du vil være kunde (Wholesale Customer) eller bli forhandler selv (Wellness Advocate) – det er lurt å begynne som kunde, og heller oppgradere etterhvert!
  • Fyll ut infoskjemaet
  • Pass på at nummeret 6012087 er lagt inn som enrollment ID, og klikk deg videre
  • Hvis du vil ha en startpakke, velger du den her. Om du vil lage din egen startpakke, eller om du bare vil ha noen enkeltprodukter, kan du isteden legge «Essential Booklet + enrollment fee» (ca 250 kr) i kassa, og fylle på med de produktene du vil ha selv. De er nå med 25% avslag for deg i forhold til utsalgspris. Merk at du slipper enrollment fee om du kjøper en av de ferdige pakkene (de er også gunstigere rent prismessig).
  • Fyll ut betalingsmåte, og klikk «Process order now and continue»
  • Design din egen månedlige velværepakke, om du skulle ønske det. Du kan slette den når som helst ved å sende en email til kundeservice, og det er ingen kjøpeplikt.

I løpet av 7-10 dager har du oljene hos deg!

Jeg mailer deg også informasjon om hvordan du kan joine teamet vårt, og for å høre hvordan det går med deg og produktene dine. Du kan også når som helst kontakte meg på ingrid@skogfrue.no om du har spørsmål eller trenger hjelp for å komme i gang.