Oljestart

doTERRA er en bedre livsstil i forkledning, intet mindre.

Det er nemlig fare for at du kommer til å…
spise bedre
bevege deg mer
puste inn renere luft
føle deg mer vel
og bli sterkere, både
mentalt og fysisk

Eteriske oljer burde egentlig ha en advarsel på seg:
De er en inngangsportal til en mer naturlig, friskere og renere livsstil.

Jeg lover deg ikke gull og grønne skoger, at du skal våkne opp og være 17 år gammel igjen, eller at du plutselig vil bli Superwoman over natta.

Det funker ikke helt sånn.

Men jeg vet hvordan jeg selv har klart å skape meg en mye bedre livskvalitet ved å leve mest mulig naturlig. De eteriske oljene har vært en viktig del på denne reisen – sammen med yoga, sunt kosthold, frisk luft og en god del hodejobbing for å få ned stresset i hverdagen.

Derfor kan jeg møte deg der du er, og hjelpe deg å finne retningen for veien din videre.

Eteriske oljer har vært en veldig god støtte for meg, og jeg ville ikke vært dem foruten. Dessuten har doTERRAS øvrige produktsortiment gjort det lettere for meg å velge naturlige velværeprodukter. Sjampo, balsam, tannkrem og bodylotion er eksempler på andre ting du kan fylle hyllene dine med, og de er rene og gode.

Som Wellness Advocate hos doTERRA får du tilgang til naturlige produkter til minst 25% rabatt i forhold til utsalgspris. Du får rettigheter til å både videreselge produktene med fortjeneste, og mulighet til å skape en business ved å hjelpe flere i gang med sitt eget oljeeventyr.

Den beste delen med det?

Du kan – hvis du vil – være med å spre en naturlig livsstil til enda flere, og gjøre verden til et bedre sted. Helt på dine egne premisser.

Er du klar?

Du kan kontakte meg på mail om du har spørsmål eller om du vil ha litt hjelp. Jeg brenner veldig for at vi skal begynne å leve mer i harmoni med naturen, så jeg hjelper deg gjerne.

Om du allerede er klar, kan du gå inn her og velge startpakken din. Send inn ordren til meg, så fikser jeg resten, og hentelappen er i postkassa di om 7-10 dagers tid.

Du kan også bestille startpakken din direkte fra doTERRA, hvis du er mer komfortabel med det. Bare følg oppskriften under!

SÅNN KOMMER DU I GANG:

 • Klikk her
 • Klikk på “Join and save” oppe til høyre
 • Bla deg ned, og klikk på “Join doTERRA”-knappen nederst
 • Velg språk, kontinent og land, og klikk OK når informasjon om sending til Norge dukker opp
 • Velg om du vil være kunde (Wholesale Customer) eller bli forhandler selv (Wellness Advocate) – det er lurt å begynne som kunde, og heller oppgradere etterhvert!
 • Fyll ut infoskjemaet
 • Pass på at nummeret 6012087 er lagt inn som enrollment ID, og klikk deg videre
 • Hvis du vil ha en startpakke, velger du den her.
 • Om du isteden vil lage din egen startpakke, kan du bare legge “Essentials Booklet + enrollment fee” (ca 300 kr) i kassa, og fylle på med de produktene du vil ha.
 • Fyll ut betalingsmåte, og klikk “Process order now and continue”
 • Design din egen månedlige velværepakke, om du skulle ønske det. Du kan slette den når som helst ved å sende en email til kundeservice, og det er ingen kjøpeplikt.

I løpet av 7-10 dager har du oljene hos deg!

Join teamet! (valgfritt)

Si fra om du vil være med i teamet vårt (som vakkert nok kalles Nordic Wellness Tribe), så legger jeg deg til i facebook-gruppa. Du finner den som heter Nordic Wellness Tribe, og ber om medlemsskap der. Si at du kommer fra Skogfruen! 🙂

Dette teamet ledes av Anita fra Naturmamma.no, som jeg har kjent i mange år. Vårt fokus her inne er at en helhetlig og naturlig livsstil fortjener å bli tatt på alvor, og vi vil veldig gjerne hjelpe deg med å bygge opp gode vaner og et godt forhold til naturen.

Jeg håper å se deg veldig snart!

Vil du vite mer?

Meld deg på lista under, så får du tilsendt tips, nyheter og informasjon på sporadisk basis.

Som velkomstgave får du også en 10 siders PDF med 10 smarte brukstips for eteriske oljer! Her deler jeg mine aller beste tips, og håper du lar deg inspirere til en naturlig livsstil du også!

* påkrevd
Hva er du mest interessert i?
Har du en doTERRA-konto fra før?

Bekreft at jeg får lov å sende deg informasjon om doTERRAs produkter ved å huke av her:

Du kan melde deg av lista når som helst ved å klikke på linken i bunnen av mailen.