pine trees in winter
Tilbakeblikk

Ting jeg vil gjøre i februar

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

Januar fløy forbi så fort at jeg rakk nesten ikke å registrere det. Plutselig satt jeg jo der og jobbet med mitt eget online yogastudio, sånn helt uten at det var planlagt på forhånd. Jeg er fortsatt ikke helt ferdig med å rydde vekk julepynten engang. Så hektisk ble det.

Og jeg elsker det. Jeg elsker å ha mitt eget online yogastudio, og muligheten til å jobbe fra hvor jeg vil så lenge det er en ok nettdekning der. Det er en dream come true. Virkelig.

Jeg tror ting vil roe seg litt mer nå i februar. Timeplanen er satt og begynner å gli fint inn i hverdagen min ellers. Kundebasen begynner også å bli litt mer definert. Jeg har fått på på plass en solid grunnmur, og kan begynne å tenke litt videre. Både på mitt online yogastudio og på andre ting.

Det jeg har lyst til å gjøre i februar, er:

Reise opp på hytta en tur. Tante har overtatt mine besteforeldres hytte på fjellet og har begynt å pusse den litt opp. Jeg har kjempelyst til å se hvordan det blir, og jeg savner å sitte foran vedovnen der oppe.

Blogge litt mer. Jeg har gått litt tom med tanke på sosiale medier, og savner blogging hver eneste gang jeg roter meg for langt bort fra det. Så jeg ønsker at denne bloggen skal være hovedbasen for alt jeg gjør på internet sånn sett.

Lese litt mer. De siste månedene har vært så hektiske at jeg ikke har rukket å lese stort. Eller, for å være ærlig, kunne jeg vel lest fem bøker på den tida jeg har brukt på sosiale medier, og hatt mye mer igjen for det. Så jeg vil omprioritere tidsbruken til fordel for bøker.

Gå litt mer i skogen. Nå som sola etter hvert begynner å komme mer og mer fram, kommer det til å bli helt fantastisk nydelig i telemarksskogene. Det er fortsatt stier her jeg aldri har gått, og det er mye jeg har lyst til å utforske.

Begynne så smått å planlegge hagen. De siste to årene har vært litt rare sånn, for jeg har ikke vært sikker på om jeg kom til å bo her lenge nok til å se grønnsakene bli modne. Jeg vet fortsatt ikke hvor lenge jeg blir her, men jeg vet at jeg har lyst til å ha en liten hage her likevel. I tilfelle jeg faktisk er her til høsten.

Videreutvikle mitt online yogastudio. En av de tingene jeg har registrert ønske om fra klientene mine, er et videobibliotek. Jeg forstår godt at det kan være fint med en løsning i tilfelle de ikke har mulighet til å komme på et bestemt klokkeslett. Så det håper jeg å få på plass i løpet av de neste ukene. Det er alltid litt grubling involvert for å få flere systemer til å fungere sammen (bookingløsningen og bloggløsningen, for eksempel). Men jeg tror jeg har funnet en OK måte å gjøre det på.

Hva med deg? Har du noen fine, inspirerende planer for februar?

 | Website

Ingrid Jeanette er utdannet førskolelærer, har en mastergrad i tverrfaglig kultur, og er sertifisert yogainstruktør. Hun underviser Yin Yoga, elsker å skrive, og er opptatt av å leve en naturlig livsstil. Ellers bruker hun dagene sammen med sin unge tenåringsdatter, og prøver å lære å spille tussefløyte.