woman doing online yoga class
Holistisk helse

Online yogatimer: 5 fine fordeler

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

Online yogatimer er noe som har kommet for å bli. De fleste av oss har jo en god skjerm med internettforbindelse tilgjengelig nesten til enhver tid nå, og de siste årene har vi også blitt mer og mer vant til å bruke den til nye ting. Dette har unektelig sine fordeler, og det får du vite mer om her.

#1. Online yogatimer sparer tid
Alt du trenger å gjøre, er å klikke på linken og rulle ut matta der du er. Du trenger ikke å dra noe sted, lete etter parkeringsplass eller skrape is av en vinterkald bil. Alt er allerede klart.

#2. Det sparer også penger
Ikke bare sparer du tid, men du sparer også pengene du ville brukt på transport og parkering. I tillegg er det ofte billigere å ha et medlemskap på et online yogastudio enn på et fysisk et, så du kan spare en god del.

#3. Online yogatimer lar deg komme som du er
I og med at du ikke trenger å ha på kameraet, er det ingen som bryr seg om hva du har på deg eller om du rakk å sminke deg før timen. Ingen ser deg jo likevel!

#4. Du kan rulle ut av senga og være med på en time
Ingen forberedelser er nødvendige, så du kan starte dagen med en gang du står opp – enten om du har tilgang på videobibliotek eller om du booker en tidlig time. Du kan gjøre yoga i pysjen hvis du vil!

#5. …og du kan gå rett til sengs etterpå
Mange elsker en avslappende YinYoga-time om kvelden, men er ikke like glad i kjøreturen hjem etterpå. Med online yogatimer slipper du det, og kan bare tusle deg rett i seng når timen er ferdig. Null stress.

Jeg har tre online yogatimer i uka i dette semesteret, om du har lyst til å prøve! Alt du trenger, er som sagt en skjerm og en bra nok internettforbindelse, og så er du i gang. Book den timen som passer deg best, gjør deg klar med matte og skjerm, og klikk på linken noen minutter før timen begynner. Det er alt du trenger å gjøre.

Du kan booke online yogatimer her.

Lyst på en gratis prøvetime? Bruk koden yinyogalove når du booker! 😉