Deprecated: Funksjonen is_staging_site er foreldet siden versjon 3.3.0! Bruk in_safe_mode i stedet. in /customers/4/e/a/skogfrue.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Vil du se hva jeg fikk i månedens velværepakke fra doTERRA? - Skogfrue.no Deprecated: Funksjonen is_staging_site er foreldet siden versjon 3.3.0! Bruk in_safe_mode i stedet. in /customers/4/e/a/skogfrue.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078
Tilbakeblikk

Vil du se hva jeg fikk i månedens velværepakke fra doTERRA?

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

Som jeg skrev i et tidligere innlegg: Jeg får en velværepakke fra doTERRA hver måned. Denne inneholder ulike saker som brukes i mitt naturlige velværsregime. I går kveld kom den etterlengtede SMSen fra Rema 1000 om at pakken min kunne hentes, så nå sitter jeg her og koser meg med de nye oljene mine.

Bestillingen var ikke så stor denne gangen, men det er det jeg digger med det. Du behøver ikke å blakke deg fullstendig om du ikke vil (selv om det er lett nok å falle for fristelsen!). Du kan bruke både penger og poeng (les mer om belønningssystemet her) på fornuftige saker.

Diffuser som gave

Først, siden den er mest åpenbar: En diffuser. Denne skal opp til foreldrene mine senere i dag, så den kan stå der og gjøre lufta hjemme aromatisk og harmonibringende. Jeg kjøpte nemlig en til meg selv for lenge siden.

Tannkremen i mitt liv

Og så… Som et selvsagt element i min månedlige velværepakke fra doTERRA: yndlingstannkremen min! Jeg begynte med denne for noen måneder siden, og jeg er så fornøyd med den! Den inneholder eteriske oljer som gjør immunforsvaret og kroppen godt, og den gjør jobben med å rense tennene også. Denne tannkremen har dermed kommet for å bli i min husholdning, og jeg skal prøve å ikke gå tom for den igjen. Det var nemlig litt nedtur å måtte bruke den jeg pleide å bruke før noen dager, i påvente av denne…

velværepakke fra doterra

Probiotika i kapsler

Jeg fikk også med meg en probiotikaboks denne gangen. Etter en lang rekke antibiotikakurer for en stund siden, er jeg nemlig ikke helt sikker på om tarmfloraen er helt intakt. Så nå skal jeg ta en kur med disse for å være helt sikker på at alt er som det skal være. Produktet heter PB Assist+, om noen skulle lure, og kapslene er ganske kule. De er dobbelkapslede sånn at bakteriene skal få en sjanse til å komme seg gjennom magesyren og helt ned i tarmen.

velværepakke fra doterra

Eteriske oljer, selvsagt

Og så, da de to oljene jeg bestilte. Sitronolje er vel noe av det jeg bruker mest, og nå hadde jeg gått skrekkelig tom for denne også. Jeg bruker den i drikkevannet for å få en frisk og god smak. Jeg bruker den til rengjøring på kjøkkenet. Og jeg bruker den i diffuseren for å få en fresh og oppløftende atmosfære i heimen. Og jeg lover deg, kjære leser: Du bruker aldri kunstige duftfriskere igjen etter å ha prøvd eteriske oljer i diffuser!

velværepakke fra doterra

Si hei til Cedarwood!

Helt til sist denne gangen: Cedarwood. Denne eteriske oljen er et helt nytt bekjentskap for meg, og jeg gleder meg til å utforske den. Cedarwoodolje skal være både antiinflammatorisk og ha en jordende effekt. Den lukter også deilig treaktig – med andre ord en skogfrue verdig! Jeg sov med en dråpe av den under føttene i natt, og jeg synes faktisk jeg sov tyngre, bedre og i alle fall lengre enn jeg har gjort de siste nettene. Det kan selvsagt være helt tilfeldig, men jeg velger selvsagt å tro på naturens magi! 🙂

Vil du også få en spesialsydd velværepakke i posten hver måned, med produkter som er rene og naturlige? Det første steget er å skaffe deg en oljekonto. Du kan lese hvordan her!

Deretter kan du kontakte meg, så skal jeg vise deg hvordan du setter opp din egen velværepakke!