Tilbakeblikk

Nyttårskavalkade: Det mest populære på bloggen i 2020

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

Nyttårsaften!! Endelig!! Kvelden skal feires med mine foreldre og min datter (før hun forsvinner i et nytt selskap utover kvelden), og tradisjonen tro er det også på tide å dele med dere hva som var det mest leste på denne bloggen. Selv om det ikke var mitt mest aktive år – jeg tror dette innlegget bare er mitt 67ende dette året, mot 83 i fjor.

Er du klar?

*trommevirvel*

Skogfruens topp 10 blogginnlegg i 2020

10. Månen og kvinnens syklus

9. Enkel oppskrift på hjemmelaget tannkrem (diy)

8. 15 vakre krystaller og deres magiske egenskaper

7. Jeg har sett Disco og grubler på løsningene den krever

6. Hvordan leve bærekraftig i 2020

5. Eteriske oljer mot mygg

4. Enkel oppskrift på hjemmelaget deodorant

3. Enkel oppskrift på hjemmelaget sårsalve

2. Vannkefir og hvorfor du burde lage det

1. Enkel oppskrift på hjemmelaget badesalt

De mest populære eteriske oljene

Og de eteriske oljene dere var mest interessert i å lese om i år?

Ikke så uventet, kanskje, 2020 tatt i betraktning, men helt på topp i denne listen finner vi lavendel, Balance og rosmarin – tre av de mest brukte oljene mot stress og hodekaos.

Veien videre

Så, hvor går veien videre for Skogfruen det neste året? Om det er noe vi lærte av året som snart skal avsluttes, var det jo hvor liten kontroll vi egentlig har.

Jeg har ikke satt et eneste mål for 2021, for å være ærlig. Men jeg har drømmer og intensjoner i massevis – en av dem er å flyte mer med strømmen og gjøre det beste ut av hver dag, uansett hva dagen ellers måtte bringe.

Og jeg hadde jo tenkt at jeg skulle gi slipp på denne bloggen i høst. La være å stresse mer med den, fordi blogging ser ut til å være like nyttig som å piske en død hest nå. Det er ikke som det var – ikke i det hele tatt.

Men jeg savnet det for mye. Jeg elsker å skrive. Så ja, bloggen er med i mine fremtidsplaner. Jeg bare velger å gi slipp på alle målene og kravene og alt det der, og fokuserer på skriveglede isteden.

Og de tre temaene jeg elsker å skrive om, er naturlig livsstil, holistisk helse og produktivitet. Man kan jo saktens spørre seg selv om hva det siste har med de to første å gjøre, men svaret er egentlig «alt».

Fordi vi lever i en krevende tid, hvor verden ikke nøler et sekund med å få deg til å miste fokus og tenke på noe helt annet enn du hadde tenkt.

Du kan ikke gjøre bra endringer i verken din egen livsstil eller i samfunnsstrukturene når mobilen gnåler om at noen har lagt ut en story eller du brukte så mye tid på å finne ut av middagen at du glemte å sette på klesvasken sånn at du har rene klær i morra.

See?

Det er viktigere enn noen gang å ta tilbake tida og bruke den på fantastisk mye bedre ting enn å vasse i sitt eget kaos mens mobilen stadig piper. Du kan ikke redde verden derfra.

Så derfor, altså. Produktivitet.

Faktisk har jeg allerede lagt ut noen planleggere i nettbutikken, om enn bare i form av affiliatelinker. Det betyr bare at kjøpeknappen sender deg videre til en annen nettbutikk, og at jeg får prosenter av salget. Men du kan forvente rask og god service derfra.

En av de neste dagene nå, kommer jeg også til å legge ut mine egne digitale filer for salg. Dette er ark jeg selv har laget og printet ut til mine to planleggere, for å gjøre det neste året så oversiktlig og fokusert som mulig. Det beste med sånne planleggere med ringer, er jo at du kan designe alt akkurat som du selv vil ha det.

Stay tuned!

Og: Godt nyttår!! 🙂

 | Website

Ingrid Jeanette er utdannet førskolelærer, har en mastergrad i tverrfaglig kultur, og er sertifisert yogainstruktør. Hun underviser Yin Yoga, elsker å skrive, og er opptatt av å leve en naturlig livsstil. Ellers bruker hun dagene sammen med sin unge tenåringsdatter, og prøver å lære å spille tussefløyte.