Livsdesign,  Naturlig livsstil,  Selvutvikling

Det er nye (digitale) produkter i nettbutikken, og de hjelper deg med drømmene dine!

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

Det er en litt sliten, men ganske fornøyd, Skogfrue som logger seg på for å skrive blogginnlegg i dag. De siste dagene har jeg nemlig vært fullt opptatt med å starte det nye året Riktig!

Om det var én ting vi lærte av 2020, var det at planer og mål ikke alltid er like god bruk av energi. Men det forandrer ikke på at vår egen innsats har mye å si for hvordan livet blir. Vi må bare tenke litt annerledes. Gå tilbake til kjernen, til drømmene og intensjonene våre. Gjøre det beste vi kan.

Jeg elsker å planlegge. Det er det som holder hodet mitt halvveis i vater. Og jeg har etterhvert begynt å designe min egen planlegger, sånn at den blir akkurat som jeg vil ha den.

Det er ikke verre enn at man anskaffer seg en ringbasert planlegger, sånn at man kan ta inn og ut ark som man selv føler for. Og jeg føler jeg har kommet opp med et fint system nå.

Noen av disse filene mine har jeg gjort tilgjengelig for nedlasting i nettbutikken min de siste dagene, sånn at du også kan få en super start på det nye året – hva det nå enn måtte bringe.

For man kan alltid drømme og jobbe med intensjonene sine. Man kan alltid se etter hva som vil være det beste scenariet.

Og, om man er online, kan man til en viss grad også måle hvor man er på vei.

Derfor, kjære venner, har jeg laget to planleggingspakker.

Den ene er drømmepakken min, hvor du kan kose deg med å finne de viktigste drømmene dine. Her finner du ut hva de trenger av deg for å spire.

Det er som målsetting og strategi, bare mykere og finere og mer næringsrikt. Jeg tror det kan være godt å falle tilbake på basics når omstendighetene er usikre. Da har du i alle fall et sted å begynne og gjøre ditt aller beste utfra, til enhver tid.

Den andre er et analyseredskap hvor du kan tracke alt fra sidevisninger til inntekt, og se nærmere på statistikken.

Det kan være særdeles oppklarende, spesielt om du er flink til å skrive ned hva du gjør underveis. Plutselige forandringer i statistikken i positiv retning, kan fortelle deg hva du gjorde riktig. Da gjør du litt mer av det.

Filene er kalibrert for å printes ut som A5, og de ble laget for å være med i denne planleggeren. Som du ser er min versjon brun, men den fargen har visst gått ut av sortimentet nå. Men jeg går god for at dette er holdbare og bra planleggere. De vil vare år etter år – i alle fall har mine gjort det.

Nå gleder jeg meg bare til å sette meg ned og skrive ned alle mine vakre tanker om 2021. Jeg gleder meg til å jobbe det frem på den måten det vil jobbes frem på i år.

Blir du med meg å drømme det frem?

Finn deg en planlegger og print disse filene nå. 🙂