Deprecated: Funksjonen is_staging_site er foreldet siden versjon 3.3.0! Bruk in_safe_mode i stedet. in /customers/4/e/a/skogfrue.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Nå kan du prøve Storytel gratis i 30 dager - Skogfrue.no Deprecated: Funksjonen is_staging_site er foreldet siden versjon 3.3.0! Bruk in_safe_mode i stedet. in /customers/4/e/a/skogfrue.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078
Storytel
Selvutvikling

Nå kan du prøve Storytel gratis i 30 dager

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

/annonse/

Jeg er en ihuga Storytel-bruker. Faktisk bruker jeg den hver dag, til ulike ting. Dette er en av de appene jeg aldri vil være foruten. Nå kan du prøve Storytel gratis!

Hva er Storytel?

For deg som aldri har vært borti det før: Storytel er en samling lydbøker (og noen e-bøker) på norsk, engelsk og svensk. Du finner alle sjangere her, alt fra Mamma Mø til Ringenes herre. Og du finner mange interessante bøker om personlig utvikling, økonomi og ledelse i tillegg. Jeg skrev litt om noen av dem her.

Lydbøker er kjempekjekt når du har andre ting du også må gjøre, mens du fortsatt har lyst til å lese. Eller når det du skal gjøre er ganske kjedelig, og du trenger å stimulere hjernen litt.

Jeg hører på bøker når jeg går tur. Når jeg rydder og vasker. Når jeg kjører bil. Når jeg strikker. Når jeg har så vondt i hodet at jeg bare må lukke øynene litt. Når jeg legger meg og vil skru av mitt eget hode så jeg får sove.

Hver eneste kveld hører jeg på den svenske versjonen av Sagaen om Isfolket, av Margit Sandemo. Det er 47 bøker i den serien, og den har sørget for at jeg har sovnet lett og fint i snart et år nå. En halvtime gjør stort sett underverker.

Storytel har innsovningsfunksjon, og lar deg slappe av

Du kan stille Storytel inn på innsovning, sånn at den skrur seg av selv når tida er ute. Jeg elsker den funksjonen. Du kan også bruke den som en fin pause i hverdagen. Hvis du trenger litt nedetid på sofaen, kan du bare stille inn lydboka til å skru seg av etter 5 – 60 minutter, alt etter hva du trenger. Det er en super måte å slappe av på, spør du meg. Siden du kan lukke øynene, så slår det TV sånn sett.

Om kveldene og i helgene når jeg sitter og strikker i høstmørket, hører jeg på The Rules of Magic, av Alice Hoffman. Den er også fin og magisk, og passer utmerket godt på denne tida av året. Det er så digg å nyte kveldene uten det blå skinnet fra TV-skjermen, og likevel drømme seg vekk i andre verdener mens hendene jobber. Jeg elsker det! Og jeg anbefaler deg som sagt å prøve Storytel, du også.

Du får mye for pengene

Storytel koster 199 kroner i måneden på det billigste abonnementet. Da får du full tilgang til alle bøkene selv, pluss én kid mode i tillegg. Det betyr at ungen din kan laste ned Storytel, logge seg på din konto, og høre på barnebøker samtidig som du hører på dine egne uten at det blir rot i appen din. Ungen får bare tilgang til barne- og ungdomsbøkene når du stiller inn appen på det viset, og h*n kan lage sin egen bokhylle i appen. Astrid Lindgren på senga er jo aldri feil.

Du kan også laste ned lydbøker til både deg og ungene sånn at kjøreturen (eller andre turer utenfor wifi) blir fin og avslappende for dere alle.

Nå kan du prøve Storytel i 30 dager, helt gratis! Da rekker du å høre på en god del bøker, og du rekker å oppdage gullet i å kunne multitaske på denne måten. Det er så deilig å ha et helt bibliotek i lomma, som kan gi deg påfyll eller underholdning hvor du enn er.

Som sagt, jeg elsker det!

Hva vil du høre på?