inspirerende lydbøker
Livsdesign,  Selvutvikling

Inspirerende lydbøker for det nye året

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

Jeg tror noe av det beste du kan gjøre for deg selv, er å lese bøker. I de siste årene har det blitt mindre og mindre faktisk lesing på meg, men inspirerende lydbøker fungerer aldeles utmerket. Jeg bruker lydbøker når jeg skal sove om kvelden, og i år har jeg gitt meg selv en ny vane: Jeg bruker dem når jeg gjør husarbeid også. Det får ting gjort uten at det kjennes ut som bortkastet tid.

Vil du se hva jeg har liggende i lydbokhylla mi hos Storytel nå?

Her! 😀

Alle ligger som sagt på Storytel nå, og du finner dem der om du søker på dem. Et abonnement på Storytel koster fra 179 kroner, og for min del er det definitivt verdt det!

Trykte bøker funker også

Hvis du foretrekker trykte bøker, anbefaler jeg Bookdepository for den beste prisen og gratis frakt. Linkene under går dit, og der kan du lese bokomtalene også.

Awaken the Giant Within, av Tony Robbins

Energy Medicine for Women, av Donna Eden

Everything is Figureoutable, av Marie Forleo

Girl, Wash Your Face, av Rachel Hollis

Good to Great, av Jim Collins

Journey to the Dark Goddess: How to Return to Your Soul, av Jane Meredith

Judgement Detox: Release the Beliefs That Hold You Back from Leaving A Better Life, av Gabrielle Bernstein

On Fire, av John O’Leary

Rising Strong, av Brené Brown

Woman Most Wild, av Danielle Dulsky

10 bøker. 12 måneder i 2020. To åpne måneder, i tilfelle det kommer noen spennende nye utgivelser jeg bare MÅ få med meg.

To-tre av disse bøkene er allerede påbegynt, men nå må jeg bare sette fokus og fullføre en om gangen fremover. Jeg blir nemlig litt sånn unge i godteributikken når jeg finner mange inspirerende lydbøker på ett sted, hehe.

Ser du noe du har lyst til å lese? Foretrekker du lydbøker eller trykte bøker?

 | Website

Ingrid Jeanette er utdannet førskolelærer, har en mastergrad i tverrfaglig kultur, og er sertifisert yogainstruktør. Hun underviser Yin Yoga, elsker å skrive, og er opptatt av å leve en naturlig livsstil. Ellers bruker hun dagene sammen med sin unge tenåringsdatter, og prøver å lære å spille tussefløyte.