Deprecated: Funksjonen is_staging_site er foreldet siden versjon 3.3.0! Bruk in_safe_mode i stedet. in /customers/4/e/a/skogfrue.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Hvor kjøper man eteriske oljer? - Skogfrue.no Deprecated: Funksjonen is_staging_site er foreldet siden versjon 3.3.0! Bruk in_safe_mode i stedet. in /customers/4/e/a/skogfrue.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078
hvor kjøper man eteriske oljer
doTERRA eteriske oljer,  Selvutvikling

Hvor kjøper man eteriske oljer?

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

Eteriske oljer blir stadig mer populært. Med tanke på hvor mye man kan bruke dem til, så er jo ikke det så rart! Men det store spørsmålet er: Hvor kjøper man eteriske oljer? Det enkle svaret er: Du kan kjøpe dem nesten overalt. Helsekostbutikker har dem, apoteket har dem, og du kan kjøpe dem mange forskjellige steder på internet. Det store spørsmålet er hvilken kvalitet du vil ha.

Eteriske oljer er ikke vanskelig å få tak i. Det du må være oppmerksom på, er kvaliteten. Den kan nemlig variere veldig fra merke til merke, og du får som regel det du betaler for.

Skal du bruke eteriske oljer på huden eller i en diffuser sånn at du eksponeres for oljene ofte, må du velge et merke med god kvalitet. Du velger jo eteriske oljer fordi de er naturlige og gir deg bedre livskvalitet, ikke sant? Da må du velge oljer som er 100% ekte vare.

Dessverre finnes det merker som blander ut de eteriske oljene og tilsetter parfyme. Har du flaks, skriver de det på flaska. Har du uflaks, har du kjøpt en flaske som inneholder noe annet enn det den ble markedsført som.

doTERRA har oljer som garanterer deg god kvalitet. Om du kjøper en flaske herfra, kan du etterpå gå inn på en side som heter Source to You. Her kan du legge inn batchnummeret du finner på bunnen av flaska, taste det inn, og få en full rapport om hva den inneholder.

Da vet du nøyaktig hva du har betalt for. Og du trenger ikke lure på kvaliteten lenger tid enn det tar deg å taste inn batchnummeret.

Så, hvor kjøper man eteriske oljer med god kvalitet?

Du kan kjøpe dem direkte av en såkalt wellness advocate fra doTERRA. Kanskje kjenner du noen som har oljer liggende klare for deg. Jeg har som regel en og annen olje stående ute for salg på Yogafabrikken, der jeg underviser yin yoga en gang i uka. Det kan være du finner et sted nær deg som har oljer i hylla.

Du kan også lett bestille eteriske oljer på nettet selv. Du trenger ikke å bli medlem av doTERRA hvis du ikke vil. Du kan bestille eteriske oljer og andre naturlige produkter til ordinær utsalgspris om du heller vil det, og få dem sendt direkte fra lageret og hjem til deg. No strings attached!

Om du vil ha forhandlerrabattene (og hvem vil vel ikke det?), så kjøper du deg bare inn ved å bestille en startpakke. Da får du også de desidert beste prisene pr produkt, så det er et tilbud du absolutt burde ta med deg. Det er ingen kjøpeplikt utover det – om du ikke bruker kontoen din på et år, slettes den bare. Null stress!

Vil du ha mer informasjon? Bare send meg en mail og spør meg!