hvor kjøper man eteriske oljer
doTERRA

Hvor kjøper man eteriske oljer?

Eteriske oljer blir stadig mer populært. Med tanke på hvor mye man kan bruke dem til, så er jo ikke det så rart! Men det store spørsmålet er: Hvor kjøper man eteriske oljer? Det enkle svaret er: Du kan kjøpe dem nesten overalt. Helsekostbutikker har dem, apoteket har dem, og du kan kjøpe dem mange forskjellige steder på internet.

Eteriske oljer er ikke vanskelig å få tak i. Det du må være oppmerksom på, er kvaliteten. Den kan nemlig variere veldig fra merke til merke, og du får som regel det du betaler for.

Skal du bruke eteriske oljer på huden eller i en diffuser sånn at du eksponeres for oljene ofte, må du velge et merke med god kvalitet. Du velger jo eteriske oljer fordi de er naturlige og gir deg bedre livskvalitet, ikke sant? Da må du velge oljer som er 100% ekte vare.

Dessverre finnes det merker som blander ut de eteriske oljene og tilsetter parfyme. Har du flaks, skriver de det på flaska. Har du uflaks, har du kjøpt en flaske som inneholder noe annet enn det den ble markedsført som.doTERRA har oljer som garanterer deg god kvalitet. Om du kjøper en flaske herfra, kan du etterpå gå inn på en side som heter Source to You. Her kan du legge inn batchnummeret du finner på bunnen av flaska, taste det inn, og få en full rapport om hva den inneholder.

Da vet du nøyaktig hva du har betalt for. Og du trenger ikke lure på kvaliteten lenger tid enn det tar deg å taste inn batchnummeret.

Så, hvor kjøper man eteriske oljer med god kvalitet?

Du kan kjøpe dem direkte av en såkalt wellness advocate fra doTERRA. Kanskje kjenner du noen som har oljer liggende klare for deg. Og kanskje du har lyst på rabattfordelene ved å bli forhandler av eteriske oljer fra doTERRA selv. Jeg hjelper deg gjerne i gang med det, hvis du vil. Det kan du lese mer om her.

Hvis ikke, kan du lett bestille eteriske oljer på nettet selv. Du trenger ikke å bli medlem av doTERRA hvis du ikke vil. Du kan lett bestille eteriske oljer og andre naturlige produkter til ordinær utsalgspris om du heller vil det.

Hvis du går til denne siden, forklarer jeg deg hvordan du kan gå frem for å bestille dine egne eteriske oljer, som en helt vanlig kunde i nettbutikk. No strings attached!

Vil du ha mer informasjon? Bare send meg en mail og spør meg!

Vil du ha mer? Følg Skogfrue på Bloglovin', så har du alt på ett sted!
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.