DIY,  Matoppskrifter

Fem gode tips til julegaver på norgesglass

Jula nærmer seg, og gavene må snart være i boks. Jeg er en av dem som elsker å handle julegaver på internet for å slippe å gå i overfylte butikker, men jeg digger også å lage julegavene selv. I dag skal du få litt inspirasjon til ting du kan gi bort i et norgesglass!

julegaver på norgesglass

Badesalt gjør seg godt som julegaver på norgesglass, og det tar fem minutter å lage! Du blander bare salt med en passe mengde eteriske oljer, og vips, så har du et deilig badesalt å gi bort.

julegaver på norgesglass

Sukkerskrubb følger samme prinsipp, men da bytter du ut saltet med sukker. Så tømmer du litt matolje over til du får en passe tett slush, rører inn litt deilige eteriske oljer, og legger det hele på et norgesglass.

julegaver på norgesglass

Terrarium er fint for planteelskeren i familien. Fyll bunnen av krukken med småstein eller dekorstein, fyll opp med jord, og plant små planter oppi. Supersøtt!

julegaver på norgesglass

Hjemmelaget te er også et godt tips til julegaver på norgesglass. Her kan du godt bruke urter du har dyrket og tørket selv. Du kan sette sammen en personlig blanding av urter eller teer du kjøper. Eller du kan mikse hjemmedyrket med kjøpt, om det er spesielle urter du trenger.

Frø er en god idé til hageelskeren. Om du har din egen hage, kan du høste inn frø om høsten. Du kan også kjøpe frø på hagesenter eller fra Impecta. Du kan fylle glasset med små, søte poser av frø så de ulike sortene ikke blandes.

Ikke bare er det lett å gjøre sånne gaver personlige, men det er også noe av det mest bærekraftige du kan gi bort. Vinn-vinn!

Syns du julegaver på norgesglass er en fin idé? Del dette innlegget med vennene dine, så kanskje de også lar seg inspirere! 🙂

2 kommentarer

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.