Hjem og interiør

Inspirasjon til jul i hjemmet

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

Åh, dere… For første gang på mange år kan jeg med hånda på hjertet si at jeg er helt i rute med Alle Nødvendighetene til jul. Det hjelper litt å ha satt en tidsfrist kvelden den 12. for å ære vår egen, urgamle Lussi, og det gjør noe med hele humøret mitt å ha skuldrene stadig friere.

Så i dag sitter jeg og drømmer litt videre. Det er plass til det i hodet mitt nå. Og da kan jeg gå på litt vindusshopping og se hva butikkene har å by på av inspirasjon til jul i hjemmet.

Dette er den foreløpige ønskelista mi for en vill og vakker jul i skogfruehjemmet!

Alvestjerne HER | Pledd HER | Putetrekk HER | Telysestake HER | Juletre HER | Englespill med reinsdyr HER | Dådyrkalv HER | Dådyr HER

Det kommer nok ikke som noen hemmelighet at jeg liker skogtema, men åh, dette er jo til å drømme seg helt bort i nå. Endelig forstår butikkene meg også, og jeg kan finne inspirasjon til jul!

Alvestjerne har jeg egentlig lett etter en stund. Det vil si, den heter jo vanligvis ikke alvestjerne i butikkene da, men symbolsk sett så er en syvtagget stjerne forbundet med alveriket. Og jeg synes det passer utmerket godt i juletider, hvor småfolket ellers dukker opp både her og der i form av nisser og feer.

Tross alt er jo egentlig jul en naturfeiring, og da er det bare riktig å ta med naturen inn i interiøret også. Vi har jo juletre, vanligvis, men jeg liker å pynte med skogsdyr og naturmotiver som et generelt tema. I tillegg til småfolket har jeg også et par ekorn og et par rådyr som dekor i disse tider.

Hva liker du å pynte med til jul? Er du mer på søtt og koselig med candycanes og glitter, eller liker du best skogkosen du også?