Hjemme

Inspirasjon til jul i hjemmet

Inneholder annonselinker.

Åh, dere… For første gang på mange år kan jeg med hånda på hjertet si at jeg er helt i rute med Alle Nødvendighetene til jul. Det hjelper litt å ha satt en tidsfrist kvelden den 12. for å ære vår egen, urgamle Lussi, og det gjør noe med hele humøret mitt å ha skuldrene stadig friere.

Så i dag sitter jeg og drømmer litt videre. Det er plass til det i hodet mitt nå. Og da kan jeg gå på litt vindusshopping og se hva butikkene har å by på av inspirasjon til jul i hjemmet.

Dette er den foreløpige ønskelista mi for en vill og vakker jul i skogfruehjemmet!

Alvestjerne HER | Pledd HER | Putetrekk HER | Telysestake HER | Juletre HER | Englespill med reinsdyr HER | Dådyrkalv HER | Dådyr HER

Det kommer nok ikke som noen hemmelighet at jeg liker skogtema, men åh, dette er jo til å drømme seg helt bort i nå. Endelig forstår butikkene meg også, og jeg kan finne inspirasjon til jul!

Alvestjerne har jeg egentlig lett etter en stund. Det vil si, den heter jo vanligvis ikke alvestjerne i butikkene da, men symbolsk sett så er en syvtagget stjerne forbundet med alveriket. Og jeg synes det passer utmerket godt i juletider, hvor småfolket ellers dukker opp både her og der i form av nisser og feer.

Tross alt er jo egentlig jul en naturfeiring, og da er det bare riktig å ta med naturen inn i interiøret også. Vi har jo juletre, vanligvis, men jeg liker å pynte med skogsdyr og naturmotiver som et generelt tema. I tillegg til småfolket har jeg også et par ekorn og et par rådyr som dekor i disse tider.

Hva liker du å pynte med til jul? Er du mer på søtt og koselig med candycanes og glitter, eller liker du best skogkosen du også?

Du? Meld deg på nyhetsbrevet, så får du oppdateringer og annet snacks en gang i måneden! 😊


2 kommentarer

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Psst! Trenger du å stresse ned litt? Få med deg denne gratis guiden! 🤗