Hjem og interiør

10 grønne julegavetips (2019 edition)

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

annonse

Kjenner du det også? Julestemningen begynner å spre seg! Jeg elsker denne tida på året når alt er mulig, ønsker er i ferd med å oppfylles og det eneste som står på planen er kos i sofaen, innpakket i tepper med en god bok og en kopp deilig julegløgg.

Jada. Jeg vet det er en del å gjøre først før vi kommer dit, men i dag tenkte jeg å gjøre det litt enklere for deg. Du trenger ikke å løpe rundt i butikkene sammen med alle de andre hyperaktive menneskene.

Du kan egentlig bare lage deg en god kopp gløgg allerede nå, og lese videre. Her får du nemlig 10 gode julegavetips som du kan fikse ved bare å klikke deg videre og kjøpe gavene online. Elsk på internett!

Tips #1: Self Love Kit

Om du kjenner noen som vil nyte å ta vare på seg selv litt ekstra i jula, er Self Love Kit er god gave å gi dem. Jeg ønsker meg denne selv! Du får både en faceroller med rosenkvarts, og en pakke med økologiske ansiktsmasker i forskjellige varianter. På den måten er det noe som brukes opp, og noe som er mer varig.

Julegavetips #2: Mr. Pure

Menn er notorisk vanskelige å kjøpe gaver til, men dette tror jeg er en sikker vinner. De fleste bruker jo både deodorant, såpe og sjampo, forhåpentligvis, og nå får du kjøpt en fin og grønn pakke spesielt for menn. Mr. Pure er jo en vinn/vinn! 🙂

Julegavetips #3: Yogautstyr

Jeg har en yogamatte fra det samme merket (Gaiam), så jeg kan trygt anbefale denne. Den gjør jobben sin, tåler vaskemaskin (i alle fall gjør min det), og den er lettvekt for de gangene du trenger å pakke den med deg. Denne yogamatten heter Classic Neo-Baroque, og er en fin julegave for både kvinner og menn. Pakk med en yogablokk eller to og en bolster, så er hele yogapraksisen sikret!

Julegavetips #4: Floating i Oslo

Hvis du heller har lyst til å gi bort opplevelser, så kan du gå for floating i Oslo. Dette er en terapiform som virkelig tar bort alt eksternt stress, fordi du får flyte vektløs i en tank som også stenger ute alt annet. Jeg har aldri prøvd, men jeg hadde blitt glad for denne gaven! 🙂

Julegavetips #5: Storytel

En annen fin ting å gi bort, er abonnementer. Storytel er en lydbokapp hvor du kan velge mellom alt fra Mamma Mø til Ringenes herre, på norsk, svensk og engelsk. Du finner fagbøker også, på alle nivåer. Jeg har brukt maaaaange timer på denne fantastiske appen nå, og jeg er kjempefornøyd! Du kan gi bort gavekort, og velge mellom 1, 3, 6 og 12 måneder. Storytel passer for alle med normal hørsel, så det er et supertips!

Julegavetips #6: Økologisk parfyme

Noe av det vanskeligste å finne, er økologisk parfyme. For mange år siden hadde jeg denne, og jeg var veldig glad i denne roseparfymen fra Acorelle. Det ser ut som de fleste nettbutikker har gått tomme for den, men jeg fant den til slutt!

Julegavetips #7: Planlegger

Hva er vel bedre enn å bruke romjula til å planlegge et helt fantastisk og skinnende nytt år? Hvis du kjøper en planlegger i julegave, så er det akkurat den kosen du gir bort, og det er helt dronning! 🙂 Denne svarte planleggeren har jeg hatt i fem år selv. Den holder seg godt, og jeg kaller den min magiske svarte bok – for det er jo der all planleggingsmagien skjer! Sleng med en pakke med kalenderark og en fin penn, så har du en super gave.

Julegavetips #8: Living Nature Skin Steps

En annen ting som er veldig fint å gjøre i romjula, er å bruke tid på egenpleie. Da er det godt å ha fått et helt nytt sett med hudprodukter til jul, med både rens, toner og dagkrem. Living Nature Skin Steps er selvsagt også en helt naturlig og ren serie, og kommer i flere varianter i nettbutikken.

Julegavetips #9: Heal Me Kit

Noen ganger er bare livet helt blergh. Du er superstressa, eller du er syk, og da trenger du litt ekstra omsorg. Heldigvis finnes det hjelp for de dagene også. Heal Me Kit inneholder alt du trenger på de dagene: Et fint lys, en god og styrkende te, en varmende krem og en olje som kan brukes både i badekaret og på kroppen. Dette er en julegave som passer for både kvinner og menn.

Julegavetips #10: Glam Packed RSV

Litt sminke gjør seg også godt som julegave. Glam Packed RSV fra bareMinerals kommer i en liten og søt veske, og gir akkurat det lille ekstra på julaften. bareMinerals er et av mine favorittmerker, og denne pakken inneholder både øyenskygge, blushere, ett serum, mascara og pudder. Hva med å gi denne gaven til familiens unge og håpefulle døtre? Jeg hadde blitt kjempeglad for den!

Det beste med alle disse gavene? Du kan fikse dem akkurat nå, ved å bare klikke deg inn på linkene og deretter legge dem i kassa og sjekke ut. Du slipper dermed parkeringsplasser fulle av sørpe, butikker fulle av folk, og du slipper å stresse med handlevogner i trange butikker.

Vil du lese om ting du kan lage selv? Da kan du lese dette.

You’re welcome. 🙂

 | Website

Ingrid Jeanette er utdannet førskolelærer, har en mastergrad i tverrfaglig kultur, og er sertifisert yogainstruktør. Hun underviser Yin Yoga, elsker å skrive, og er opptatt av å leve en naturlig livsstil. Ellers bruker hun dagene sammen med sin unge tenåringsdatter, og prøver å lære å spille tussefløyte.