Bærekraftig stil & skjønnhet,  Selvutvikling

Fem fine ting på en fredag

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

God helg, kjære følger! Håper du har hatt en fantastisk fin uke så langt, og at du har kommet noen bra steg nærmere målene dine. Jeg er i alle fall ganske fornøyd med å ha fått oversikt over alt jeg trenger å ha oversikt over denne uka, og nå er jeg superklar for en fin helg!

Som noen av dere kanskje husker, begynte jeg dette året med å sette en intensjon om å skape mindre stress i hverdagen. Jeg har lykkes ganske godt med det, og har fått noen gode rutiner på plass for meg selv. Robotstøvsugeren min tar seg av gulvet as we speak, og god organisering gjør at alle de viktigste tingene var ivaretatt allerede på tirsdag formiddag for min del. Yay!

Men organisering og praktiske ting er bare halvparten av det å få en stressfri livsstil. Mindset, takknemlighet og det å ta seg tid til å sette pris på de små tingene er også en stor del av det.

Og derfor, min vakre leser, har jeg nå lyst til å begynne å skrive om noe av det på bloggen også. Kanskje inspirerer det deg til å se vakre ting der du selv er?

Fem fine ting jeg liker denne fredagen:

#1. Nyte alle mulighetene som ligger i blanke ark. Jeg bare elsker denne notatboka! Den heter Midnight Rebel, og du kan bestille den her. Den er akkurat så vakker som den ser ut som på bildet. Enda litt mer, faktisk, for detaljene i hjørnene skinner når du holder den opp i lyset.

#2. Skjemme bort huden. Denne måneden ville jeg prøve en ny ansiktsrens, og valget falt på doTERRA sin Facial Wash. Den inneholder både tetre og peppermynte, og den er både økonomisk og god. Faktisk har jeg to nye på vei i posten allerede, for også min datter likte denne, og da ble den fort borte vekk!

#3. Gi dagene et dryss med magi. Disse øredobbene fra Huldresølv kjøpte jeg for noen år siden, etter å ha ønsket meg dem i mange år. De har magisk vakker månestein, og de gir meg alltid en god følelse av hverdagsmagi når jeg tar dem på. Månestein er forresten en krystall som styrker det feminine i deg! ?

#4. Gi deg selv litt farge. Det er sommer, det er sol, og den alvehvite looken kan godt forbeholdes månesteinene. Jeg elsker denne lipglossen fra bareMinerals! Ikke bare er den basert på naturlige mineraler, men den gir også akkurat den riktige sommerfargen på leppene uten å tørke dem ut.

#5. Gi deg selv et enda grønnere hjem. Et av de nyeste tilskuddene til hjemmet mitt, er en liten mini-elefantøre jeg fant på Mester Grønn. Den passer akkurat inn i en liten hylle jeg har ved siden av TV’en, og jeg elsker det grønne mot det hvite. Det er noe med å fylle stua med levende, grønt liv!

Skap deg selv en vilt vakker helg!