Tilbakeblikk

Det beste fra 2017

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

Det er alltid spennende å starte en ny blogg, og se hvilke type innlegg som blir best tatt i mot. Skogfrue.no har bare eksistert siden slutten av juli, så det er ikke så mye stoff å velge mellom enda, men noen av innleggene utmerker seg.

Er du klar for en liten liste?

Her kommer den!

Femteplassen er faktisk delt mellom tre innlegg som har blitt lest nøyaktig like mange ganger, nemlig:

Den naturlige løsningen på sommerens søvnproblemer

Er den naturlige livsstilen bare for de rike og heldige?

og Tanker om stortingsvalget 2017

 

På fjerdeplass finner vi Enkel oppskrift på hjemmelaget deodorant (diy).

Tredjeplassen går til Velkommen til Skogfrues blogg.

På andreplass finner vi innlegget Månen og kvinnens syklus, som også er det innlegget som får flest googlesøk.

 

Og på en desidert førsteplass:

FEMINISME SOM TILKNYTNINGSSKADE

 

Dette, kjære leser, forteller meg fine ting. Det forteller meg at bloggen gjør det jeg ville at den skulle gjøre – den når ut til deg med både inspirasjon til å gjøre ting selv og forbinde deg sterkere til naturen, og ikke minst så når den ut til deg med litt dypere tanker og refleksjon over samfunnet vi lever i. Det gleder mitt grønne hjerte noe helt enormt, og jeg ser virkelig frem til å bygge bloggen videre sammen med deg i 2018!

Planen for de neste tre månedene i er ferd med å bli ferdige, og du kan blant annet se frem til et nettbasert kurs i hvordan du grønner opp livet ditt og bygger en mer naturlig livsstil, flere boktips og mer stoff om både femininitet og maskulinitet . Du vil også fortsette å få refleksjoner, tanker og betraktninger om verden vi lever i, enkle oppskrifter på ting du kan lage selv, og tips til hvordan du utvikler intuisjonen din.

Om du har gode ideer til hva du ønsker å lese om, kan du også mer enn gjerne ta kontakt med meg på post [at] skogfrue.no med ønskelisten din.

Godt nyttår! 🙂