Tilbakeblikk

Bloggen har hatt bursdag!

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

I går gikk jeg tilfeldigvis inn på arkivet på Instagram, og der oppdaget jeg følgende: Skogfrue-bloggen hadde 2 års bursdag!! Jeg rakk ikke å skrive noe i går – du vet, hetebølge og barn hjemme i sommerferien og alt det der. Men i dag har jeg litt tid til å skrive igjen.

Så, er du klar for noen høydare de siste to årene?

Jeg har skrevet ganske nøyaktig 301 innlegg på denne tiden. Det er litt i underkant av 3 innlegg i uka, og det er jo ikke så halvgalt synes jeg.

Av disse 301 innleggene, er det de følgende 10 som har nådd en topp-plassering i antall visninger:

Enkel oppskrift på hjemmelaget badesalt (diy)

Enkel oppskrift på hjemmelaget deodorant (diy)

Månen og kvinnens syklus

Enkel oppskrift på hjemmelaget sårsalve (diy)

Enkel oppskrift på hjemmelaget tannkrem (diy)

Vannkefir og hvorfor du burde lage det

Feminisme som tilknytningsskade

Disse tingene kjøper jeg ikke lenger

Velkommen til Skogfruens blogg

Julegaver du kan lage selv: Hekling

Det krever jo ikke en doktorgrad for å se om det er et spesielt tema som går igjen her, hehe.

Ellers kan statistikken min avsløre ting og tang om leserne også. For eksempel at bare 31% av dere er på PC/laptop, og at de aller fleste er på mobil. Og da er dere på iPhone. De fleste av dere som er her på PC, er her via Safaria. Bare sånn fun liten fact.

Jeg sitter her akkurat nå på hjemmekontoret mitt og reflekterer litt. Airconditionen er skrudd på for anledningen, og foran meg trekker en kopp peppermynte-te for klarhet og fordøyelse (og dermed også bearbeiding av informasjon).

I tillegg er årets første høstfeiring rett rundt hjørnet, hvor temaet er hva man har å gi til verden og hvordan man skal bidra positivt. Og da er det jo også betimelig å spørre:

Hva skal det neste året på bloggen bringe, mon tro?

Jeg ønsker å fortsette å inspirere deg til en mer naturlig livsstil som er bedre for både deg og planeten. Men jeg tror verden (nok en gang) er på vei inn i helt feil retning. En retning hvor vi skal ha flyskam og bli kvalme av oss selv om vi spiser det vi alltid har spist. Jeg tror ikke det kommer til å føre med seg noe annet enn borgerkrig, fremmedgjøring, avsky og selvforakt.

Så jeg tror min vei er å fortrylle verden.

Make the world magical again.

Vi må forelske oss i kroppene våre, jorda, elvene og det mirakelet som er livet. Forundre oss over hvordan det utvikler seg og hva vi kan skape, på grunnlag av og innenfor rammene for hva naturen selv gir oss.

Manifestere.

Skape noe vakkert.

Gi oss selv litt økoterapi. Dykke ned i vår egen personlige mytologi. Skrive en ny historie.

Og jeg tror, uten blygsel, at jeg som nå engang står utenfor arbeidsliv og hva de fleste av dere vil kalle «det normale» kanskje kan bidra på en unik måte der. Man er jo tross alt hedning. Man lever jo allerede i en fortryllet verden, mens det normale blir stadig sykere.

Jeg skal tenke litt videre på dette de neste dagene opp mot høstfeiringen 1. august.

I mellomtiden tar jeg gjerne i mot tips og forslag om det er noe spesielt du vil lese om!

 | Website

Ingrid Jeanette er utdannet førskolelærer, har en mastergrad i tverrfaglig kultur, og er sertifisert yogainstruktør. Hun underviser Yin Yoga, elsker å skrive, og er opptatt av å leve en naturlig livsstil. Ellers bruker hun dagene sammen med sin unge tenåringsdatter, og prøver å lære å spille tussefløyte.