Deprecated: Funksjonen is_staging_site er foreldet siden versjon 3.3.0! Bruk in_safe_mode i stedet. in /customers/4/e/a/skogfrue.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Skal du feire i høst? - Skogfrue.no Deprecated: Funksjonen is_staging_site er foreldet siden versjon 3.3.0! Bruk in_safe_mode i stedet. in /customers/4/e/a/skogfrue.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078
Hjem og interiør

Skal du feire i høst?

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

/reklame/

Jeg sitter her i dag og drømmer om de feiringene jeg har lyst til å ha. Lammas er her snart, høstjevndøgn følger kort tid etter, og så er det jo selvsagt halloween. Høsten byr på mange grunner til å feire.

For mange er det jo også konfirmasjon nå på høsten, og da trenger man kanskje noen ekstra sitteplasser rundt bordet. Og jeg vet ikke med deg, men jeg setter umåtelig stor pris på å ha en god stol på sånne tilstelninger. Det er på mange måter slitsomt nok om man ikke skal mangle ryggstøtte og sitte hardt og ukomfortabelt i tillegg.

AZ Design har løsninger på slikt. Her finner du møbler til event av ulike slag, med blant annet bankettstoler som lar gjestene sitte mykt og godt. Du finner også helt vanlige stablestoler, selvsagt. I tillegg har de alt du måtte trenge av bord i ulike størrelser og fasonger (mange av dem kan stables eller foldes sammen), samt duker, stoltrekk, stolper, tau og tepper.

Du kan til og med lage høstfesten din til en glamorøs Hollywood-affære med utstyr fra AZ Design. Hva med en rød løper med stolper og tau på hver side, sånn at gjestene kan gå tørrskodd og elegant fra parkeringen og inn i lokalet? Da har du en gylden anledning til å ikle deg din beste kjole, sette opp håret og virkelig gå inn for å feire skjønnheten i livet også.

Jeg bare ser for meg hvor fint det kunne vært. Lange bord fylt av deilig høstmat, frukt og bær, med myke stoler rundt. Store lysestaker på bordene, levende lys, og bordpynt med høstløv, gresskar og grener. Litt rolig og stemningsfull musikk i bakgrunnen. Kopper fulle av god mjød, rommet fullt av gode venner. Og ingen av dem slitne fordi de hadde vondt i ryggen!

Skal du feire høsten i år?