Tilbakeblikk

Ting jeg kjøper nå

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

Jeg elsker lyden av postbilen som kjører forbi stuevinduet mitt, det må jeg innrømme. Det er litt potensielt julaften hvis jeg vet jeg har bestilt noe. Noen ganger har jeg også glemt at jeg har bestilt noe, og så ligger det plutselig en pakke der som en skjønn overraskelse. Jeg synes ikke noe om å gå i butikker, men elsker å hente posten. Der har du meg!

Og det er jo (nesten) aldri feil med noen gode gaver til seg selv.

I går fikk jeg et etterlengtet påfyll av naturlig deodorant fra PureYou. Vanligvis har jeg bestilt vanilla/manduka (CLEAN), og jeg har også prøvd orange/bergamot (ACTIVE), men denne gangen valgte jeg varianten med lavendel (GENTLE). Og jeg elsker den! Dette er faktisk min personlige favoritt så langt – så mild, så god og så … jeg vet ikke, bare helt riktig!

Jeg har også en urtebok på vei, etter et aldri så lite anfall av hamstreinstinkt. For hva skal en Skogfrue gjøre hvis internet plutselig kneler, hm? Det går jo ikke. Synd å si det, men jeg er altfor avhengig av teknologi i disse dager, og det har jeg blitt minnet på titt og ofte nå. Dette er uansett et utmerket tidspunkt å studere naturen på, så jeg bestemte meg dermed for å endelig bestille den boka jeg har ønsket meg helt siden den ble gitt ut i 2012.

Hvilken? Medisinplanter i Norge, av Rolv Hjelmestad, selvfølgelig. Det er jo alltid Rolvs nettside jeg bruker for å finne ut av urter og planter på internet, så hans praktbok har virkelig fortjent en plass i bokhylla mi.

Bestiller du fra Tanum før 6. april, får du forresten 20% på hele butikken hvis du bruker koden SUPERWEEK. Bare følg linken over og legg inn kode i kassa. Jeg skulle ønske jeg visste det før jeg bestilte selv, for den boka er ganske dyr!

Den siste bestillingen jeg la inn nå, er en liten gave til meg selv. For tro det eller ei – jeg klarte faktisk å kinke nakken min igjen her om dagen. Det der må jeg bare finne ut av på en eller annen måte, for jeg er ganske lei av å ha en nakke som stadig er ute av spill.

Så derfor er nå en liten peanut på vei fra Gymgrossisten til postkassa mi. Det er en slags dobbel massasjeball som tar begge sider av ryggraden samtidig, og jeg tror det er akkurat det jeg trenger – noe som kommer til bak og mellom mine utslitte vinger, på begge sider. Noe som kan løsne opp de dypere spenningene jeg ikke kommer til med yoga og massasje selv. Det skal ikke alltid så mye til, og jeg håper dette er en sånn liten genial sak.

Ellers ser jeg at de har helt vilt fine yogamatter og annet utstyr, så jeg sitter akkurat nå i dype forhandlinger med meg selv om jeg virkelig trenger å lage meg en ekstra fin yogakrok fremover. Man kan jo alltids drømme!