Livsstil,  Stil & skjønnhet

Supergode skjønnhetstilbud akkurat nå – men fort deg!

Det er viktig å føle seg vel, kjære leser, spesielt om man kan gjøre det økonomisk og grønt samtidig. Og akkurat nå (frem til den 18. juni) kan du gjøre et kupp på Blush, for de har salg på bestselgerne sine!

En ekstra fin ting med dette salget, er at det er enkelt å sortere på hva som er sertifisert økologisk. Faktisk kan du bare huke av for at det er det du ønsker i sidebaren, og så får du opp alle herlighetene. Jeg har gjort det for deg, så du kan egentlig bare klikke her for å komme til sertifiserte økologiske skjønnhetsprodukter på salg akkurat nå.

Ellers, kjære leser, er dette noe av det som øynene mine falt på. Alt dette (og en god del mer!) ligger i dag på mellom 15 – 30% prosent i rabatt. Du kan virkelig gjøre et grønt og skjønt kupp, med andre ord!

Du kommer til salget ved å klikke på hvert enkelt bilde, kjære leser, men for sikkerhets skyld skal du få linkene i tekstform også.

Rosenkvarts Skin Roller // Rosenkvarts Gua Sha // Weleda Birch Body Scrub // Weleda Citrus Creamy Body Wash

Weleda Lavender Relaxing Oil // Weleda Birch Cellulite Oil // Weleda Lavender Relaxing Bath Milk // Weleda Wild Rose Smoothing Eye Cream

Dr. Hauschka Firming Mask // Dr. Hauschka Concealer // Dr. Hauschka Defining Mascara // Dr. Hauschka Compact Powder

Dr. Hauschka Eye and Brow Palette // Dr. Hauschka Trio Eye Shadow // Eco Tools Start the Day Beautiful Kit

Du finner som sagt mye, mye mer om du klikker deg inn for å se det økologiske utvalget, og dette er bare et lite utvalg av ting jeg har brukt eller bruker selv. Egentlig kunne jeg brukt halve dagen der inne nå, for de har et veldig godt utvalg av økologisk skjønnhet.

Men husk: som sagt gjelder dette salget bare til og med 18. juni: Jeg regner med at det kommer til å bli utplukket ganske raskt, så du må handle raskt om det er noe her du ønsker deg! 😊

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.