Deprecated: Funksjonen is_staging_site er foreldet siden versjon 3.3.0! Bruk in_safe_mode i stedet. in /customers/4/e/a/skogfrue.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Sju enkle sparetips du kan fikse fort - Skogfrue.no Deprecated: Funksjonen is_staging_site er foreldet siden versjon 3.3.0! Bruk in_safe_mode i stedet. in /customers/4/e/a/skogfrue.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078
coins inside jar
Personlig økonomi

Sju enkle sparetips du kan fikse fort

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

Det skal ikke så mye til for å spare penger, kjære leser. De mest ubetydelige ting kan føre til penger spart, selv om det virker for smått. Mange bekker små blir en stor å, og så videre. For ikke å snakke om at det ofte bare er småting som kommer i veien for oss og ødelegger alle gode intensjoner og planer. Så, her får du sju enkle sparetips som du kan fikse fort!

#1. Legg handlenett klare i bilen med en gang, så glemmer du dem ikke når du skal i butikken. Da slipper du å betale for plastposer!

#2. Har du sykkel? Gjør den klar! Fyll luft i dekk, skaff deg sykkellås eller en sykkelveske, og sørg for at den er klar til bruk. Bensinprisene er så helt idiotisk dyre nå at sykkel er et must.

#3. Planlegg måltidene. Ta fem minutter og skriv ned hva dere skal spise de neste 7 dagene, og lag handleliste av det. Du kan spare deg for mye matsvinn på den måten, og dermed spare masse penger.

#4. Lag en plan for den store regningen. Har du en stor årlig regning som alltid bare kommer brått på? Ta summen nå, del den opp i 12, og sett fasttrekk fra brukskonto til regningskonto med en gang.

#5. Tøm mel og sukker over på tette norgesglass så de slipper å bli insektsfór.

#6. Avslutt noe du ikke trenger. Har du et abonnement du med hånden på hjertet ikke har brukt på en måned eller mer? Si det opp!

#7. Reparer noen klær. Har du fått hull i noe? Ofte tar det bare fem minutter og fikse det eller i alle fall hindre det fra å bli større. Gjør det nå, så redder du kanskje hele plagget.

Har du flere småtips? Del dem gjerne i kommentarfeltet her eller på Facebook! 😊