Livsdesign,  Naturlig livsstil,  Selvutvikling

Om å sette positive intensjoner hver morgen

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

Livet har den siste tiden vært kaotisk for de fleste av oss. Som om vi ikke hadde nok med å å bekymre oss for naturkrisen og prøve å legge om livsstilen for å leve litt bedre, har vi jo også hatt en massiv utfordring med hele den pågående pandemien. Jeg tror «usikkerhet» kanskje er det ordet som oppsummerer de siste to årene best. Og med usikkerhet kommer jo ofte stress, villrådighet og kaos.

Derfor kjennes det bra å skrive dette innlegget for deg i dag. For det du vil lese her, gir deg tilbake litt av kontrollen og oversikten over livet ditt. Og det vil gi deg litt håp om en bedre tilværelse, selv om du føler du vasser rundt i en hengemyr akkurat nå.

Det jeg vil fortelle deg om, er kunsten å sette positive intensjoner hver eneste dag. Om du har dette som et fast morgenritual, vil du nemlig tvinge hjernen din til å jobbe for deg og ikke mot deg. Og på den måten kan du manifestere fantastiske ting.

Er du klar?

OK. Du trenger en fin notatbok til dine positive intensjoner. Kanskje et godt glass med velgjørende kombucha ved siden av. Et fint og magisk lys med krystaller…. Du skjønner tegninga. Bare skap deg en god atmosfære! 😊

Ta noen dype, rolige pust først. Helt ned i magen. Jord deg godt. Og så tar du frem notatbok og penn.

Det første du skal gjøre, er å skrive ned 5 ting du er takknemlig for. Det kan være hva som helst, stort som smått. Kanskje du fikk noen strålende nyheter i går, eller kanskje du bare har sovet litt ekstra godt. Kanskje sola skinner, eller kanskje du vil sende en god tanke til alle de som bidro til at du kan spise frokost i dag. Du finner alltid noe, selv på de gråeste dagene. Så lag en liste med minst fem ting.

Du kan lese mer om takknemlighetsjournal her.

Så mediterer du litt over disse tingene. Føl takknemligheten vokse i hjertet ditt. Kjenn hvordan sinnsstemningen din endrer seg bare ved å fokusere på det som allerede er bra i livet ditt.

Og så går du videre.

Nå skriver du ned fem fantastiske drømmer du kan realisere. Bruk litt tid på dine vakreste håp og drømmer for fremtiden, store eller små, enkle eller vanskelige. Det kan være alt fra å finne mannen i ditt liv til å male utgangsdøra lilla, så lenge det er noe som fyller deg med glede og inspirasjon. Skriv dem ned, og bruk noen øyeblikk på å kjenne litt på dem også.

Hvordan ville det vært om alt dette var manifestert allerede nå? Hva ville du følt? Gi deg selv en liten forsmak i meditasjon på akkurat det. Kjenn hvor mye lettere og lysere alt blir.

Så er du klar for den siste delen av denne morgenrutinen.

Igjen skal du lage en liste, men tingene skal denne gangen være litt mer håndfaste og konkrete. Du skal nemlig skrive ned fem fine ting å gjøre i dag, som vil føre deg et lite stykke nærmere en eller flere av drømmene dine. Det spiller ingen rolle om det er stort eller smått, bare det er en positiv handling som vil ta deg nærmere det livet du vil ha.

Se på denne listen mer som en inspirasjonsliste enn en to-do-liste, for å bevare den gode følelsen av frihet og takknemlighet. Dette er fem muligheter du har, som du kan velge å gjøre noe med eller ikke akkurat i dag.

Om du følger denne morgenrutinen med å sette positive intensjoner hver dag, vil du snart begynne å merke at noe skjer. For det første vil du bli mer fokusert på det som allerede er bra, og føle deg lykkeligere bare av den grunn. For det andre begynner du sakte men sikkert å gjøre gode ting som tar deg til enda bedre steder, ofte ubevisst. Du har jo faktisk skapt en visjon som du ubevisst vil begynne å navigere mot i hverdagen din, og derfra vil magien bare skje nærmest av seg selv.

Er du klar for magiske morgener? ✨