inspirasjon til uteplassen
Hjemme

Inpirasjon til uteplassen jeg drømmer om

/REKLAME/

Produktlinkene i dette innlegget er affiliatelinker, og om du klikker på dem og handler i løpet av de neste dagene, får jeg 15% provisjon av salget. Tusen takk for hjelpen om du gjør det! Hvis ikke; All good. Ville bare informere deg om det. 🙂

 

De kan nekte meg å kjøpe hus, men de kan ikke nekte meg å drømme…

Nå er nemlig butikkene fulle av varer og inspirasjon til uteplassen, og litt sånn på trass lager jeg herved en handleliste på Lunehjem.no for meg selv. Det er jo så mye fint man kan få tak i, og man kan virkelig skape drømmetilværelsen for seg selv om man har en liten hageflekk eller en veranda.

 

inspirasjon til uteplassen
Nydelige potter fra Lunehjem.no. Klikk, så kommer du til utvalget.

Når eller om man ikke har umiddelbar tilgang på naturen der man bor, er det viktig å fylle opp med grønne planter. Det er sunt for oss. Og hva gjør seg vel bedre på uteplassen, der du skal hvile og kose deg og hente ny energi? Derfor er planter min første prioritet når jeg skal lage et utested for meg selv.

Jeg synes Lunehjem.no har mye fint til de verandaplantene jeg drømmer om. Jeg elsker rustikk hvitt og grønt i kombinasjon, og jeg liker veldig godt de duse pudderfargene også.

Ellers har de fått inn så mye annet fint nå, og det er bare å drømme seg vekk! Her er et lite utvalg fra nyhetene deres. Klikk på hvert bilde, så kommer du til produktet.

 

 

Om du har like store drømmer som meg, anbefaler jeg absolutt en tur inn på Lunehjem.no nå. Og fortell meg gjerne om hva du gjør med din uteplass, så jeg kan få se! 🙂

 

Du? Meld deg på nyhetsbrevet, så får du oppdateringer og annet snacks en gang i måneden! 😊


7 kommentarer

 • Monica BJ

  Jeg gleder meg til å bo i større hus med egen hage, så vi kan ordne til og dyrke mer selv =) Enn så lenge får det bli med det vi kan klare å dyrke i vinduskarmen =)

 • Linn // FruBeversHverdag som daglig leder i familien O.j.

  Vi har laget oss verdens beste uterom (føler vi selv) : stoooort terrasse, utedusj, boblebad, lekehus/leker til guttene stor gressplen med fotballmål. Alt er inngjerdet, så ingen kan rømme ? Ellers liker jeg å pynte sofa, stoler og spisegruppe ute med deilig tepper og myke puter. Selvsagt med masse store lykter som gir deilig stemning. Det er en grunn til at vi flytter ut så fort været tillater det. Og musikk! Høytaler ute er viktig. (Selv on det er kaptein Sabeltann og MM som dundrer ut ?

  Det beste er alt av frukt, bær og grønnsaker som vi har plantet. Alt fra poteter, mais, tomater, bringebær, solbær, moreller, epler, jordbær og masse krydder. For første gang i år, skal vi prøve å dyrke vannmelon! Det blir spennende.

  Lunehjem hadde masse fint!takk for tips – skal gå inn å titte mer! Jeg elsker ute-inspirasjon!

  • Skogfrue

   Åh, Linn, det der høres jo ut som rene drømmen! Er enig med deg i at musikk er viktig, nesten uansett, hehe. Og myggspray. 🙂 Prøvde vannmelon en gang jeg og, men den døde så fort den kom ut i bedet. Kanskje jeg skal prøve igjen i år?

Psst! Trenger du å stresse ned litt? Få med deg denne gratis guiden! 🤗