inspirasjon til uteplassen
Hjem og interiør

Inpirasjon til uteplassen jeg drømmer om

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

/REKLAME/

Produktlinkene i dette innlegget er affiliatelinker, og om du klikker på dem og handler i løpet av de neste dagene, får jeg 15% provisjon av salget. Tusen takk for hjelpen om du gjør det! Hvis ikke; All good. Ville bare informere deg om det. 🙂

 

De kan nekte meg å kjøpe hus, men de kan ikke nekte meg å drømme…

Nå er nemlig butikkene fulle av varer og inspirasjon til uteplassen, og litt sånn på trass lager jeg herved en handleliste på Lunehjem.no for meg selv. Det er jo så mye fint man kan få tak i, og man kan virkelig skape drømmetilværelsen for seg selv om man har en liten hageflekk eller en veranda.

 

inspirasjon til uteplassen
Nydelige potter fra Lunehjem.no. Klikk, så kommer du til utvalget.

Når eller om man ikke har umiddelbar tilgang på naturen der man bor, er det viktig å fylle opp med grønne planter. Det er sunt for oss. Og hva gjør seg vel bedre på uteplassen, der du skal hvile og kose deg og hente ny energi? Derfor er planter min første prioritet når jeg skal lage et utested for meg selv.

Jeg synes Lunehjem.no har mye fint til de verandaplantene jeg drømmer om. Jeg elsker rustikk hvitt og grønt i kombinasjon, og jeg liker veldig godt de duse pudderfargene også.

Ellers har de fått inn så mye annet fint nå, og det er bare å drømme seg vekk! Her er et lite utvalg fra nyhetene deres. Klikk på hvert bilde, så kommer du til produktet.

 

 

Om du har like store drømmer som meg, anbefaler jeg absolutt en tur inn på Lunehjem.no nå. Og fortell meg gjerne om hva du gjør med din uteplass, så jeg kan få se! 🙂