Tilbakeblikk

Link Love

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

God lørdag, kjære lesere!

Den siste uka har jeg gått på utforskingsferd over det store internet. Mange nye blogger har blitt lagt til i min Bloglovin’, sånn at jeg ikke mister dem igjen. Og jeg har kommet over så mye fine folk som blogger om så mange fine ting, så jeg tenkte jeg skulle dele litt linker med dere i dag.

Først vil jeg dele om hvordan Amalia plukker opp søppel og blir bevisst på hvor mye plast vi faktisk bruker. Det er helt utrolig. Og jeg blir så glad av å lese om folk som tar det på alvor. Jeg er ikke i nærheten av så flink som jeg kunne vært selv, så jeg trenger all den inspirasjonen jeg kan få.

Samtidig er det viktig å ikke ta det såååå over grensa at man gjør det helt umulig for seg selv. Anja Stang skriver godt om hvordan det beste kan bli det godes fiende. Dette er også et perspektiv det er fint å ha med seg.

Våren begynner så vidt å titte frem, selv om det fortsatt er mye snø her jeg bor. Renate Guldbrandsen på Gudinnekraft skriver så vakkert om våren at jeg blir glad inni meg. Og jeg skjønner hva hun mener!

På det mer praktiske plan: Linda Stuhaug reddet middagen min på torsdag med denne deilige kyllingpanna. Det passet perfekt med at jeg reddet en pakke kyllinglår fra restekassa på Rema den dagen. Og jeg ser allerede en annen oppskrift jeg tenker å prøve meg på der inne!

Og sist men ikke minst denne lørdagen:  Anne Holter-Hovind på Moseplassen har laget en egen plantepakke spesialdesignet for pollinatorer – altså biene, humlene og alle de små som jobber så hardt for at vi skal ha levende liv og mat som gror. Dette er stadig viktigere å tenke på nå, for biene dør og alle ser ut til å være manisk opptatt av å bli kvitt løvetannen så fort de første gule hodene dukker opp. Da tar de også nektar fra biene. Og det er fryktelig dumt. Så hvis du vil hjelpe til litt og få en nydelig hage samtidig, så kan du kjøpe denne pakka hos henne.

Jeg håper du liker linkene, og at du ellers har en nydelig lørdag! Her skinner sola, så vi skal først rydde bilen og gjøre den klar for vårens og sommerens eventyr, og så skal jeg kanskje endelig få lest ferdig den boka jeg begynte på rett før påske.

Har du noen fine helgeplaner?