fullmånefeiring
Selvutvikling,  Spiritualitet

Fullmånefeiring og takknemlighet

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

I går var det fullmåne. Jeg rakk ikke å feire. Eller, det vil si, jeg prioriterte å legge meg tidlig fordi jeg skulle undervise en yogatime i dag tidlig. Da er det jo relativt viktig å være uthvilt. Men i morgen har jeg helt fri. Så min fullmånefeiring blir i kveld.

Som du kanskje vet om du har fulgt meg litt, er jeg stadig innom tanken på å gjøre livet mitt så magisk som mulig. Det er en lang prosess å finne ut hva som gir meg akkurat den riktige følelsen av magi, men månen er alltid en sikker vinner. Og den er der alltid. Både nymåne og fullmåne er særdeles gode tidspunkt for å tilføre livet litt hverdagsmagi.

Jeg tror jeg har landet på at min fullmånefeiring skal være en feiring av alt jeg er takknemlig for. Det er jo nå månen er fullendt og komplett. Det er en tilfredsstillelse der. Dette er toppunktet i syklusen, det stedet du er på når du er høygravid og ferdig til å føde. Jobben er på en måte gjort når du kommer dit. I alle fall i denne etappen.

Så i kveld, om du heller ikke feiret i går, har jeg en liten oppfordring for deg. Lag deg din egen fullmånefeiring.

Sett på litt rolig musikk, tenn et lys, og la deg selv falle til ro. Mediter over alt du har i livet ditt som du er takknemlig for. Alt du er kjempefornøyd med at du har fått gjort. Alt du er ferdig med og kan gå videre fra. Ta med både den siste måneden og livet generelt.

Skriv det ned i dagboka di. Tegn det, om du er visuelt skrudd sammen. Eller bare vær i det, og kjenn på det.

For OMG, så mye bra du har gjort i livet ditt! Så mye du har fått og fått til, når alt kommer til alt! Og så mye du har klart deg helt utmerket gjennom! Tar du deg tid til å reflektere skikkelig over det noen gang?

Gjør det nå i kveld. Og gi deg selv en skikkelig klapp på skuldra. 🙂