Deprecated: Funksjonen is_staging_site er foreldet siden versjon 3.3.0! Bruk in_safe_mode i stedet. in /customers/4/e/a/skogfrue.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Endelig ble drømmen realisert!!! - Skogfrue.no Deprecated: Funksjonen is_staging_site er foreldet siden versjon 3.3.0! Bruk in_safe_mode i stedet. in /customers/4/e/a/skogfrue.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078
Holistisk helse

Endelig ble drømmen realisert!!!

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

Åh, jeg var så nervøs, kjære leser. Altså, jeg er jo vant til å stå i dette presset, etter ca en million eksamener – både skriftlig, muntlig og til og med live på videolink en gang, men dette var noe litt annet enn jeg var vant til. Det fysiske aspektet har liksom aldri vært et tema før, men det var det jo nå.

Hva jeg snakker om?

Husker du en gang for en evighet siden at jeg hadde et prosjekt jeg ikke ville si så mye om den gangen? For nesten et år siden begynte jeg å spare, etter å ha båret denne drømmen i magen i enda et halvt år tidligere.

Og ja, du var med på å finansiere det også, om du har lest denne bloggen så lenge. For annonsekronene jeg tjente, ble jo lagt i nettopp denne potten. Som jeg sa den gangen. Tusen, tusen takk! 🙂

Planen var å endelig sertifisere meg som yogalærer. Jeg har jo holdt på med yoga i 10 års tid for meg selv, og jeg har også undervist en stund allerede, men jeg følte det var på tide å formalisere kunnskapen og på en måte gjøre det ordentlig.

Så fort jeg hadde spart opp nok utpå høsten en gang, meldte jeg meg opp på et kurs. Esken som kom i posten var blytung og full av alt fra DVDer, bøker, CDer og papirer, og jeg har brukt mange timer på å studere, fordype meg, gruble, ta notater og lære nye ting såvel som å få bekreftet at jeg kunne masse fra før etter mine egenstudier.

Og jeg har storkost meg. Jeg elsker jo å studere, så det kommer nok ikke som noen overraskelse for noen, men ekstra fint er det å studere noe som faktisk gir bedre helse for meg selv og alle jeg lærer det videre til. Det gir så mye mer mening da.

Det verste var den praktiske eksamen. Jah. Det var faktisk den desidert verste delen av det, og jeg utsatte det lenge. Ikke bare måtte jeg finne ut av hvordan jeg kunne gjennomføre den rent praktisk, men vi fikk jo også hele koronasituasjonen på toppen av det hele. Det kompliserte ting i og med at yogastudioet er stengt og alle klienter er utilgjengelige.

Men min vakre datter stilte opp i rollen som klient, og vi fikk jobben gjort på en kveld. Nesten halvannen time med filming, i tillegg til ikke mindre enn 5 forskjellige dokumenter med oppgaver og essayer på 2-3 fullskrevne sider hver (pluss kildefortegnelser), ble sendt inn til vurdering.

Så, seint på kvelden 11. mai fikk jeg altså den etterlengtede mailen som kunne fortelle meg at jeg hadde bestått både praktisk og skriftlig eksamen med glans. Jeg kan nå endelig kalle meg sertifisert yinyogalærer.

Jeg er lykkelig, takknemlig, stolt og ikke så rent lite lettet. For jeg var faktisk skikkelig nervøs for dette. Det er helt ute av komfortsonen min å avgi en fysisk eksamen, for jeg har jo kunnet gjemme meg bak hjernen min så godt som alle andre ganger jeg har blitt vurdert. Men fy flate så godt det kjennes å ha gjort det også!

Nå gleder jeg meg bare til vi kan åpne igjen, så jeg kan fortsette å undervise yin yoga. Den yogaformen har gitt meg så utrolig mye, og jeg er så takknemlig for at jeg oppdaget den i sin tid.

Og jeg er uendelig takknemlig for at jeg både fikk muligheten til å studere dette og få denne sertifiseringen, og for at jeg har et sted å lære det bort på.

Dette kjennes riktig.

Dette gir mening.

Og igjen, kjære leser, tusen takk for at du var med og bidro til at denne drømmen kunne realiseres!