Journalen

En drøm skal finansieres… Og jeg skal lage yogakrok på soverommet.

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

Om du har fulgt med på denne bloggen i det siste, har du kanskje lagt merke til at jeg har begynt å annonsere litt oftere. Grunnen til det er enkel: Jeg jobber for å finansiere en viktig drøm, og da må det litt annonsering til.

Jeg har ikke tenkt å gå ut med hva selve drømmen er enda (selv om noen av dere som kjenner meg godt kanskje allerede vet det). Det er ikke det at jeg er så fan av hemmelighetskremmerier, men det er litt tidlig i prosessen – og samtidig vil jeg at du, kjære leser, skal forstå hvorfor annonsene kommer litt tettere enn vanlig. Det finnes en veldig god grunn, jeg lover!

Når målet nærmer seg, kommer jeg til å avsløre hva annonsekronene går til, men enn så lenge håper jeg bare at du har tålmodighet til å vente. Og jeg håper at jeg skal klare å tilpasse annonsene sånn at du får noen av dine ønsker oppfylt også, sånn at det jeg legger ut er relevant for akkurat deg.


I mellomtiden er jeg visst i eksil i dag også. Og jeg tror jeg har funnet ut hva jeg skal gjøre med det, faktisk. Om jeg bare rydder litt på soverommet mitt, så er det jo plass til en yogamatte ved siden av senga mi. Og jeg har en bærbar liten bluetooth-høytaler, så jeg kan jo rett og slett lage meg en egen liten yogahule der inne når Huldreungen overtar stua.

Men jeg trenger litt inspirasjon. Hva ville du gjort hvis du skulle designe en yogakrok på soverommet?

Håper du har en strålende pinsehelg! 🙂

2 kommentarer

 • Linn // FruBevershverdag som daglig leder i familien O.j.

  Hm.. spennende!
  Kommer jo selvsagt an på hvor stor / liten kroken din er. Har du mulighet til å skille, eller skjerme, yoga kroken din fra resten av rommet? Typ med en sjalusibrett eller lignende? I så fall ville jeg gjort det. Jeg ville også hatt et mykt gulvteppe på gulvet for at det ikke skal bli for kaldt, så yogamatten. Og duftlys, bare fordi jeg er storfan av duftlys til alle anledninger. Og musikk. Og en grønn plante.

  Jeg gleder meg til å se kroken din, for jeg håper du vil dele med oss?

  • Skogfrue

   Takk for tips! 🙂 Den er ganske liten – plassen mellom senga og klesskapet, bare, og det står et nattbord der også. Men det var et godt tips med det teppet, det kan fort bli gulvkaldt der inne. Det skal jeg se på! 🙂 Det er litt for mørkt generelt der inne for planter, tror jeg… eller vet du om noen som tåler det?

   Og jada, skal dele! 😀

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Psst! Trenger du å stresse ned litt? Få med deg denne gratis guiden! 🤗