Livsdesign,  Selvutvikling

Det er tre måneder igjen

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

Snart skriver vi oktober, faktisk. Og så er det bare tre måneder igjen av 2019. Jeg vet jeg kommer til å sitte i romjula og se tilbake på året. Hvordan gikk det? Hvordan var det? Hva fikk jeg til, og hva gikk rett på ræva?

Og jeg kjenner meg selv.

Og så ble jeg minnet på det av Fru Jacobsen akkurat i tide i år.

Jeg vet at en av de tingene jeg kommer til jule meg selv opp litt for, er at jeg ikke fullførte det jeg begynte på. Jeg er nemlig dødsgod på å skrive planer, gjerne ned i minste detalj, men så skjer livet, eller kroppen min skjer (ikke), og så bare… pffft.

Men i år tenkte jeg å komme meg selv litt i forkjøpet. For nå, i morra, er det tre måneder igjen av året. Og på de tre månedene rekker man jo å reparere en hel masse, sånn at man i det minste kan gå ut av året med hodet høyt hevet.

Så jeg har satt meg noen mål. Fem, for å være nøyaktig. Og jeg har brutt det ned i såkalt actionables – faktiske, konkrete ting jeg skal sikte på å gjøre for å nå målene.

Og så har jeg designet meg en daglig rutine for å få alt gjort. En rutine hvor både egenomsorg, sunn mat, frisk aktivitet, målsettinger og husarbeid allerede er planlagt inn, sånn at jeg bare kan følge lista uten å tenke for mye.

Kort oppsummert:

Sunn frokost
Dusje og gi meg selv litt egenomsorg
Første arbeidsøkt
Gå tur i skogen
Sunn lunch
Andre arbeidsøkt
Husarbeid
Sunn middag
Fritid, yogapraksis og kos

Det bør være bulletproof, ja?

Har du noen mål for resten av året? Og en fin rutine å putte det inn i?

2 kommentarer

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Psst! Trenger du å stresse ned litt? Få med deg denne gratis guiden! 🤗