Deprecated: Funksjonen is_staging_site er foreldet siden versjon 3.3.0! Bruk in_safe_mode i stedet. in /customers/4/e/a/skogfrue.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Mine fem gode ting i dag - Skogfrue.no Deprecated: Funksjonen is_staging_site er foreldet siden versjon 3.3.0! Bruk in_safe_mode i stedet. in /customers/4/e/a/skogfrue.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078
Selvutvikling

Mine fem gode ting i dag

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

Jeg har tatt opp igjen rutinen med å lese gjennom andres blogger hver morgen. Synes det er så koselig å se hvordan andre har det, og så liker jeg roen det gir sammenlignet med å kronisk scrolle Facebook og Instagram. Inn på Bloglovin’ og sjekke lengre og mange ganger mer tankefulle ting en gang om dagen? Ja takk!

Nå nettopp leste jeg Hjartesmils blogg, hvor hun skriver om fem ting hun er takknemlig for akkurat nå. Da lot jeg meg også inspirere, så her får du fem gode ting fra meg også.

01. Det er lørdag, og huldreungen min er hjemme igjen hos meg etter å ha vært en uke hos faren sin. I går kveld koste vi oss med film og potetgull, og jeg synes hun bare blir vakrere hver gang jeg ser på henne. Fine ungen min!

02. Det er høst. Lufta begynner å bli crispy og klar, og jeg har begynt å gå en tur i skogen hver dag igjen nå som myggen er borte. Elsker det! Det gir meg en ro jeg ellers mangler, og nå ser jeg frem til mange fine turer der.

03. Klesvasken er snart ajour. Endelig. Og jeg liker at den lukter rent. Skikkelig rent. For jeg bruker et økologisk vaskemiddel som jeg er innmari fornøyd med å ha funnet. Sonett med lavendel, for å være nøyaktig. Og det lukter så godt!

04. Det er nymåne i kveld. Til min store lettelse kan jeg konstatere at det også ligger an til å bli måneblod i dag, hvilket betyr at syklusen min endelig begynner å komme inn i riktig rytme igjen etter noen måner med kaos.

05. Nymåne på en lørdag betyr også at jeg har en magisk unnskyldning til å rydde og vaske. Ikke at det i seg selv blir så fantastisk, men tenk følelsen å våkne søndags morgen med alt nyvasket og på stell? For en gave å gi seg selv!

Hva med deg? Har du 5 gode ting i dag? 🙂