Deprecated: Funksjonen is_staging_site er foreldet siden versjon 3.3.0! Bruk in_safe_mode i stedet. in /customers/4/e/a/skogfrue.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Hvor mye koster det å bli medlem i doTERRA? - Skogfrue.no Deprecated: Funksjonen is_staging_site er foreldet siden versjon 3.3.0! Bruk in_safe_mode i stedet. in /customers/4/e/a/skogfrue.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078
hvor mye koster det å bli medlem i doterra
doTERRA eteriske oljer

Hvor mye koster det å bli medlem i doTERRA?

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

Det spørsmålet jeg tumlet mest med når jeg begynte å bli klar for å få min egen oljekonto, var dette: Hvor mye koster det å bli medlem i doTERRA? Jeg skjønner deg veldig godt hvis du lurer på det samme.

Jeg har et veldig kjapt svar på det spørsmålet nå:

Nesten så lite du vil.

Men det er egentlig feil spørsmål å stille. Det er tre forskjellige måter du kan bli medlem på. Alle har sine fordeler og ulemper.

Først: den billigste måten

Den desidert billigste måten å bli medlem i doTERRA på, er å kjøpe deg inn for å bli Wholesale Customer. Da betaler du bare en innmeldingsavgift på 250 kroner, og tar med deg de oljene du trenger på vei ut checkout. Frakt kommer i tillegg. Dette medlemskapet har du så i et år. Du kan bestille det du trenger når du trenger det til ca 25% rabatt. Når året er omme, og du fortsatt er aktiv, trekker de deg 250 nye kroner i årsavgift. Men som plaster på det såret får du en peppermynteolje gratis på neste bestilling, så det er ikke noe tap.

Dette er det beste for deg som har lite å rutte med, men som veldig gjerne vil bli medlem i doTERRA og komme i gang. Du kan nemlig oppgradere deg selv etterhvert, sånn at du da blir en «fullverdig» Wellness Advocate. Fordelen er at startinvesteringen bare er på ca 430 kroner (om du ikke kjøper noe annet enn innmeldinga og betaler for frakten av papirene). Dette kan gi deg lilletåa innafor om du senere tenker at du vil ha doTERRA som en inntektsmulighet. Ulempen er at det ikke er den mest økonomiske måten om du også vil ha tak i oljene.

Så: Den mest økonomiske måten

Billig er som vi vet ikke alltid det mest økonomiske. Velger du familiepakken (også kjent som doTERRA Family Essentials Kit), får du absolutt mest igjen for pengene. For det første er innmeldingsavgiften inkludert, så du sparer 250 kroner der. For det andre er oljene i denne pakka veldig billig sammenlignet med å kjøpe dem hver for seg. Sist jeg regnet på det, kom jeg til at du alt i alt sparer 1500 kroner på å kjøpe pakka istedenfor å kjøpe bare oljene. Dette er absolutt å anbefale om du har råd til de 2690 kronene startpakken koster. Her får du alt du trenger for en god start, inkludert en diffuser. Dessuten blir du Wellness Advocat med en gang, sånn at du – hvis du vil – kan begynne å hjelpe andre med å lage sine egne kontoer.

Du har også flere andre startpakker å velge mellom, men familiepakken er som sagt der du får desidert mest igjen for pengene dine.

Og til sist: Den spesialtilpassede måten

Denne måten er for oss særinger som vet hva vi vil ha helt fra starten av, og vil slå to fluer i én smekk. Kanskje du har noen favorittoljer som du har brukt tidligere. Kanskje du er så praktisk anlagt at du har lyst til å fylle opp skapet ditt med helsekost, hudpleie eller hårprodukter. Mulighetene er der! Du kan nemlig sette sammen din egen startpakke med akkurat det du trenger. Kriteriet for dette er at den er på over 100 PV – noe som røft regna tilsvarer 100 euro, som igjen tilsvarer ca 1000 kroner. Frakt kommer i tillegg her, så summen blir ca minimum 1200 kroner. Du kan ikke legge inn denne bestillingen direkte selv, så du må i så fall få den som verver deg til å sende kundeservice en email med informasjonen din. Men det er null stress.

Uansett hva behovet er…

…kan du derfor få det som passer deg, dine ønsker og din situasjon aller best. Er du i en situasjon hvor økonomien er litt nede for telling, kan du absolutt komme i gang kjapt uten å tømme en altfor tom konto. I så fall anbefaler jeg at du tar den billige ruta, og kanskje bare kjøper en lavendelolje som kan hjelpe deg å sove godt om nettene selv om du har økonomisk stress hengende over deg. Så kan du, hvis du vil, oppgradere deg og få inntektsmulighetene etterpå.

Har du litt ymse behov, kan du lage en egen startpakke som er tilpasset deg og de du er glad i. I min siste bestilling hadde jeg for eksempel tatt med en lipbalm, som kom som … vel, bestilt. Den samme dagen kom nemlig min tweenager hjem med såre lepper etter å ha testet en dårlig leppestift. Forrige gang fikk hun en deilig håndkrem som hun ble veldig glad for. Sånne ting kan du lett lage en spesialdesignet startpakke av. Det er nemlig viktig at unge jenter får rene produkter helt fra starten av. Så om du har en datter – ta med henne i betraktningen!

Og hvis du virkelig bare vil kaste deg ut i oljenes vidunderlige verden, og gjøre det på den mest mulig økonomiske måten, så er det altså familiepakka som gjelder.

Det er opp til deg!

Sånn fikser du det

Om du skal ha familiepakken eller bare komme deg innenfor på billigst mulig måte, kan du gå hit og ordne det selv her. Klikk «Join & Save» oppe til høyre, og velg hva du vil være. Wholesale Customer er den billigste ruten, mens Wellness Advocate er der du får familiepakka.

Velger du Wholesale Customer, legger du Essential Booklet + enrollment fee i kassa. Så kan du eventuelt ta med for eksempel en lavendelolje og sjekke ut.

Velger du Wellness Advocate og vil ha familiepakken, velger du Norway Family Essentials Kit, legger den i kassa og sjekker ut.

Om du derimot vil ha din egen pakke, eller tips til hva du kan bestille basert på hva du faktisk trenger, kan du bare maile meg, så skal jeg hjelpe deg!

Og den aller enkleste måten: Du går hit og bestiller en startpakke av meg, så ordner jeg resten for deg.

Og så?

Så venter du ca en ukes tid, før du får en pakke i posten. Jeg kommer også til å sende deg en velkomstmail for å se hva du trenger av veiledning fra meg. Om du vil, finnes det også forskjellige team du kan være med i for å få råd, veiledning og ikke minst inspirasjon.

Du kan for eksempel følge med Katrine, som driver et team hun kaller Deva Living. Hun er opptatt av det spirituelle, som chakraer, meditasjon og yoga, og kan gi deg mye inspirasjon i så måte.

Om kosthold og fysisk helse er mer din greie, så kan du bli med i Line sin gjeng isteden. Hun driver teamet Lilalife, som jobber mye med ting som hormoner, fordøyelse og livsstil generelt. Her får du de praktiske tipsene som handler om din egen helse.

Og så har du meg, som etterhvert også vil starte mitt eget team. Hos meg kommer det selvsagt til å handle om naturkontakt, naturlig livsstil, vårt økologiske selv, og generelt alt som er øko, vilt og vakkert.

Lyst til å komme i gang med dine egne eteriske oljer med en gang? Finn og bestill startpakken din her!