woman in white sweater sitting beside white dog
Hjem og interiør,  Livsstil

Har du hund som blir redd på nyttårsaften?

Har du hund (eller andre dyr) som blir redd av alle rakettene på nyttårsaften? Du er i så fall ikke alene. Hvert eneste år vrir husdyreiere hodene sine for hvordan de best kan ta vare på dyrene når rakettene skytes opp. Og ofte ender de opp med å måtte ta turen til veterinæren for å skaffe beroligende medisin til kjæledyret, slik at kvelden skal bli overkommelig.

Selv har jeg bare chinchillaer for tiden, og de ser ut til å ta alt slikt med knusende ro. Det er i allefall ikke noen endring i oppførsel som skulle tilsi at de trenger litt ekstra omsorg denne dagen. Men et generelt råd er jo å ikke la dyrene dine være alene om du er det minste i tvil om hvordan de oppfatter nyttårsaften.

I sted kom jeg over en ting jeg ikke har sett før, og som du kanskje kan ha nytte av om du har en hund eller et annet dyr som blir redd på nyttårsaften.

Du kan rett og slett ta med deg hunden din og booke deg inn på et fyrverkerifritt hotell!

Jepp. Du leste rett. Dette er et tilbud som faktisk finnes, og du kan velge mellom flere forskjellige hoteller i Skandinavia.

Booker du GoodDog på Comfort Hotell Runway på Gardermoen, så får dere en pakke med alt dette:

  • Overnatting m/hund
  • Frokost
  • GoodDoggie Bag
  • Foredrag
  • Hundepsykolog
  • Kurs i party tricks
  • Økologisk middagsbuffet og dessert

De sier de ikke kan garantere at det blir helt stille og rolig med et hotell fullt av dyr, men de kan i alle fall garantere at det ikke blir noe fyrverkeri der!

Jeg ville gjort det, om jeg hadde hund som var redd på nyttårsaften. Jeg elsker jo hotell, og jeg tror dette ville vært et fantastisk artig tilbud. Økologisk middag og hundepsykolog, what’s not to love? Sånn kan du gjøre et potensielt mareritt til en skikkelig kul kveld isteden.

Sjekk ut mulighetene for hundehotell her, og book tidlig så du er sikker på at du får plass! 😄

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.