Personlig økonomi

Gavetips til under 500 kroner

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

Ikke helt ferdig med julegavene enda? Heldigvis er det enkelt å fikse i våre dager, hvor gavene bare er et klikk unna. Selv må jeg nok innrømme at jeg foretrekker det sånn. Det er mye, mye mer avslappende å scrolle gjennom mulighetene og bare klikke julegavene hjem, enn å vandre rundt på overbefolkede handlesentre og prøve å finne noe der. Så i dag, kjære leser, får du noen klikkbare gavetips til under 500 kroner. De fleste er økologiske eller bærekraftige, selvsagt.

Gavetips for henne:

The Ritual of Sakura Medium Gift

Deilig gavesett som inkluderer duftlys, dusjgele, kroppsskrubb og kroppskrem. En perfekt gave til kvinnen som fortjener litt egenomsorg og tid for seg selv i jula!

bareMinerals Mineralist Eyeshadow Palette Rosewood

Øyeskyggesett som inneholder kaldpressede botaniske ingredienser, og som gir næring til og mykgjør huden. Kommer i flere farger!

Life Organizer 2023

Den komplette planleggingskalenderen for kvinnen som vil ha orden i sakene og som får fred i sjelen ved å ha alt organisert og i orden.

Gavetips for små barn:

Lille Kanin Care Set

Produktene i dette settet inneholder naturlige og økologiske ingredienser, som sørger for at barnets hud får et skånsomt bad samt fuktighetsgivende og nærende pleie.

Økologisk bitering

En fin bitering og treleke fra Virgel Baby. Biteringen er laget av økologisk bøketre og matgodkjent silikon, som begge er myke og behagelige materialer å bite i når tannkjøttet er ømt. Leken har en gripevennlig design, som passer perfekt for små hender.

Heklet elefant draleke

Elefanten Fanto er en søt håndlaget draleke for de minste. En trygg venn å ha ved sin side når barnet skal begynne å lære seg å gå. Har du sett noe så sjarmerende?

Gavetips for større barn:

Klassisk vevestol

Veven er enkel å bruke for nybegynnere, og den leveres med tråd – så det er bare å sette i gang.

Hagesett med vannkanne

Fantastisk hagesett som gjør det spennende å se utviklingen fra frø til blomst.

Photosynthesis familiespill

Få skogen din til å bli den vakreste og største! Photosynthesis er et morsomt familiespill hvor opptil 4 spillere konkurrerer om å dyrke flest trær og få den største skogen. 

Gavetips for ham:

Tufte Giftbox med bokser og to par sokker

Hverdagspakka til herre fra Tufte! En supermyk boxer brief og to par sokker – nok til å gjøre en grå høst litt mer bekvem. Praktisk og komfortabel på én gang. Boxeren og sokkene er laget av Tuftes SoftBoost®-materiale, en unik miks av bambus lyocell og modalfibre som gjør klærne usedvanlig myke og komfortable.

Total Upper Body Workout Bar

Dette treningsverktøyet hjelper til å styrke og tone biceps, triceps, bryst, rygg samt skulder- og magemuskler, og er perfekt for hjemmetreningen.

Bear Brother Beard Balm

En 100% økologisk skjeggvoks, håndlaget i Sverige. Har en pleiende effekt på skjegg og skjeggbunn, samtidig som den gir medium hold. Balmen inneholder eteriske oljer.

Gaver alle vil bli glade for:

Gavepakke med kakao

Inneholder Hot Chocolate Luxury, White Hot Chocolate og 70% Cocoa Hot Chocolate. Deilig å kose seg med i romjula eller senere på vinteren!

Kinogavekort

Gavekortet kan brukes til kjøp av kinobilletter og kioskvarer på de fleste kinoer i Norge, så det er en perfekt gave å gi til alle som liker å se film.

Gavekort på Storytel
Et gavekort fra Storytel gir venner og familie muligheten til ubegrenset lesing og lytting fra mobil eller nettbrett. Her finner du alt fra de enkleste barnebøkene til businessbøker på engelsk, så det er noe for enhver smak her.