Tilbakeblikk

Godt nyttår, kjære leser!!

I dag er det sannelig nyttårsaften, og vi sier farvel til både 2019 og hele 2010-tallet. I morgen er det blanke ark og fargestifter til, og en ny sjanse til å designe livet ditt akkurat som du vil ha det.

For meg blir det en rolig feiring i år. Jeg stikker nok bare en liten tur opp til mamma og pappa og spiser nyttårsmiddag med dem, tenker jeg. Jentungen er hos faren sin i år, men jeg har verken lyst eller energi til å gjøre noe stort ut av dagen for min egen del. 2010-tallet skal få forsvinne i stillhet.

Ellers er sofaen min full av permer og skilleark akkurat nå. Planen er å lage ordenlige planer for to av bloggene mine dette året. Få ting i system, og blogge mer det neste året enn jeg gjorde i dette.

Det er denne bloggen, selvsagt, som får hovedfokus, men hver gang jeg er inne på Hjemmemamma.com, kjenner jeg savnet etter de gode gamle bloggdagene også. Jeg har drømt lenge om å få den opp å gå igjen, så i 2020 skal jeg faktisk gjøre et ordentlig forsøk på det.

I går klarte jeg også å betale ned et gammelt forbrukslån fra den tida jeg drev babybutikk på Hjemmemamma.com. Endelig!!! Det har hengt over meg i så mange år, men nå er det endelig borte, det også.

2020, jeg elsker deg allerede!

Ellers har jeg begynt å lage meg et vision board. Første utkastet ligger på Pinterest, og du kan se det her. Jeg vil at dette året skal bli magisk. Jeg vil eksperimentere med årssyklus og månefaser sammen med egenomsorg, for å finne ut hva kropp og sjel har det best med i de forskjellige fasene.

Jeg har allerede bestemt meg for å ta fullmånefri. De dagene skal jeg ikke gjøre noe annet enn å hvile eller ta det de kaller inspired action. Og likeledes skal jeg ta sommerferie 13. juni til 13. juli (minst), for å gi meg selv en pause på den mest intense tida rundt sommersolverv. Og det samme skal jeg gjøre 13. desember til 13. januar, for å ta en pause rundt vintersolverv også.

Ellers blir fokuset å stresse ned mest mulig. Hvile. Få spenningene og stresset ut av kroppen. Så det blir mye eteriske oljer, yoga og meditasjon fremover også.

Og fine, magiske bøker,da. Både bøker jeg skal skrive selv, og bøker jeg skal lese.

Dette blir et bra år, jeg vet det! 🙂

Godt nyttår til deg, vakre leser!! Måtte du skape deg det ville, vakre livet du drømmer om i 2020. Og måtte du ha en nydelig feiring i kveld – alene, eller med folk du er glad i. Ser deg på andre sida! 🙂

2 kommentarer

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.