Livsdesign,  Selvutvikling

Drømmen om et bryllup

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

/reklame/

I det siste har jeg jobbet mye med Loven om Tiltrekning. Dette er en teori som sier at du manifesterer det du visualiserer og legger følelser i, slik at det blir ekstra viktig å fokusere på det positive du vil skal skje. Rådet er å forestille seg drømmen som om den allerede har skjedd, i så rike detaljer som overhode mulig. Visualisere, altså. Tillate seg selv å utbrodere det, nyte det, og leve det så langt det går.

Jeg må innrømme at en av de tingene jeg alltid drømte om, var å finne en bra mann, få et vakkert og romantisk frieri, og deretter være hovedpersonen i et storslagent bryllup.

Men så sluttet jeg å drømme. I følge Loven om Tiltrekning kan det være selve kjernen i problemet.

Det er mange måter man kan drømme på. En fin klassiker er å vindusshoppe og spare på fine bilder. Disse kan du så lage et vision board ut av, enten i fysisk form eller digitalt.

Et triks kan også være å ha nøye utvalgte bilder som screensaver på mobilen, eller lage et ark i planleggeren din for alle drømmene dine.

Når det kommer til bryllup, kan du for eksempel velge ut gifteringen din allerede nå. VANBRUUN har et superfint utvalg av gifteringer, og du finner noe for enhver smak der inne.

Blar du deg inn på hver enkelt ring, kan du også velge metall, bredde på ringen og størrelse på edelstenen. Du får åpent kjøp i 90 dager, og det er fri frakt den dagen du velger å bestille.

Jeg er veldig glad i gullringer, og her ser du noen av mine favoritter:

Fra venstre: Jasmine, Evelina og Julia.

Jeg tror jeg liker Evelina best – den gir meg skikkelig Askepottfølelse, og den inspirerer meg til å drømme igjen!

Hva med deg? ?