Stil & skjønnhet

Denne veggen mangler noe…

/annonse/

Jeg elsker å finne ut av nye måter å forbedre min leide leilighet på, og du vet hvordan det er… så fort man begynner å tenke på det, så åpenbarer det seg fort enda en ting du har lyst til å gjøre. Og jeg tilbringer så mye tid i hjemmet mitt at det virkelig er verdt å gjøre det superkoselig her, så jeg har ikke dårlig samvittighet for det heller.

Nå sitter jeg her og ser på speil til stua. Speil skaper for det første en følelse av at rommet er større og lysere, og for det andre er det en fin ting å ha når man er to kvinnelige sjeler som skal dele et veldig lite bad. Da går det jo ikke med bare ett speil i huset lenger.

Og det jeg tenker på, er den veggen du ser bilde av over her. Den er egentlig bare høy og hvit og helt tom, og den er i tillegg rett ved siden av døra til ungjenterommet. Med andre ord er jo dette et aldeles utmerket sted for et speil. I tillegg er det jo også den mørkeste delen av stua, så jeg tenker at et speil som reflekterer det som når frem av lyset fra vinduene må være en helt briljant idé!

De har så mange fine speil å velge mellom på BGA, men dette speilet hadde gjort seg helt utrolig godt på akkurat denne veggen.

Delikat og nydelig og akkurat passe i størrelsen til å henge akkurat der, syns du ikke? Og samtidig kan det flyttes på ved behov, om Huldreungen skulle finne på å ville stelle seg på rommet sitt isteden.

Jeg tror jeg akkurat har funnet drømmespeilet mitt. Finner du ditt? Sjekk ut alt det fine de har! 🙂

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.