Hjemme

Fiks badet (selv om det ikke er ditt)

/annonse/

En av de tingene man går glipp av (eller slipper, alt ettersom du ser det) når man leier, er å pusse opp. Med mindre du har en spesiell avtale med huseier, så er det noen andres verdi du skaper om du gjør endringer. Det er ikke alle steder man får lov til å gjøre stort heller – jeg vet om huseiere som helst ser at du ikke setter en eneste spiker i veggen.

Derfor er det viktig å se på andre ting du kan gjøre for å gjøre hjemmet ditt til ditt eget. Kanskje du får lov å male kjøkkenet, for eksempel? Det er jo ikke den helt store investeringen for din egen del, og det skaper både trivsel og en følelse å ha gjort det til ditt eget.

Eller kanskje du rett og slett kan bytte ut noe av inventaret som fulgte med leiligheten.

Jeg sitter for tiden og lurer på hva i alle dager jeg skal gjøre med badet her jeg bor. Det er ikke spesielt fint, og jeg har ikke så mange muligheter til å gjøre noe med det. Men et nytt inventar kan kanskje gjøre underverker. Et dusjkabinett, for eksempel, som har massasjefunksjon, ville vært en perfekt måte å fikse det på. Da kan jeg kompensere for det badekaret jeg ikke har plass til, samtidig som det gir en ny luksus i hverdagen. Ikke minst blir jeg mer fornøyd med badet om jeg selv har hatt litt stemmerett over hvordan det skal være.

Hva tror du? Smart?

Du? Meld deg på nyhetsbrevet, så får du oppdateringer og annet snacks en gang i måneden! 😊


Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Psst! Trenger du å stresse ned litt? Få med deg denne gratis guiden! 🤗