Hjemme

Fiks badet (selv om det ikke er ditt)

/annonse/

En av de tingene man går glipp av (eller slipper, alt ettersom du ser det) når man leier, er å pusse opp. Med mindre du har en spesiell avtale med huseier, så er det noen andres verdi du skaper om du gjør endringer. Det er ikke alle steder man får lov til å gjøre stort heller – jeg vet om huseiere som helst ser at du ikke setter en eneste spiker i veggen.

Derfor er det viktig å se på andre ting du kan gjøre for å gjøre hjemmet ditt til ditt eget. Kanskje du får lov å male kjøkkenet, for eksempel? Det er jo ikke den helt store investeringen for din egen del, og det skaper både trivsel og en følelse å ha gjort det til ditt eget.

Eller kanskje du rett og slett kan bytte ut noe av inventaret som fulgte med leiligheten.

Jeg sitter for tiden og lurer på hva i alle dager jeg skal gjøre med badet her jeg bor. Det er ikke spesielt fint, og jeg har ikke så mange muligheter til å gjøre noe med det. Men et nytt inventar kan kanskje gjøre underverker. Et dusjkabinett, for eksempel, som har massasjefunksjon, ville vært en perfekt måte å fikse det på. Da kan jeg kompensere for det badekaret jeg ikke har plass til, samtidig som det gir en ny luksus i hverdagen. Ikke minst blir jeg mer fornøyd med badet om jeg selv har hatt litt stemmerett over hvordan det skal være.

Hva tror du? Smart?

PS! Melder du deg på nyhetsbrevet, så får du en PDF med grønne og gode sparetips! 🍃

Ingrid Jeanette er utdannet førskolelærer, har en mastergrad i tverrfaglig kultur, og er sertifisert yogainstruktør. Hun underviser Yin Yoga, elsker å skrive, og er opptatt av å leve en naturlig livsstil. Ellers bruker hun dagene sammen med sin unge tenåringsdatter, og prøver å lære å spille tussefløyte.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.