Hjemme

Tre fine brettspill jeg ønsker meg nå

Inneholder annonselinker.

Brettspill er en underholdende og lærerik aktivitet for hele familien. De gir muligheter for å tilbringe kvalitetstid sammen, øke sosial interaksjon og forbedre ferdigheter som logikk, strategi og samarbeid.

En av de største fordelene med brettspill er at de kan tilpasses aldersgruppen til familiemedlemmene. Det finnes et bredt utvalg av spill, fra enkle barnespill til mer avanserte spill for voksne. Dette gjør at alle i familien kan delta og ha det gøy sammen.

Brettspill kan også bidra til å øke kommunikasjonsevnen og problemløsningsevnen. Under et spill må familiemedlemmene diskutere og samarbeide for å nå et felles mål, noe som kan hjelpe dem å utvikle ferdigheter som lytting, kompromiss og konfliktløsning.

I tillegg til å være morsomme og lærerike, kan brettspill også bidra til å redusere stress og øke mentale ferdigheter. Spilling kan hjelpe til å koble av fra hverdagens krav og gi en pause fra skjermene. Brettspill kan også utfordre hjernen og bidra til å øke konsentrasjonen, minnet og logikken.

Brettspill er også enkel å ta med seg på tur eller ferie, og kan dermed være en god måte å underholde seg på når man er på farten.

Så i stedet for å la familiemedlemmene sitte foran skjermene hver for seg, kan et brettspill være en morsom og lærerik aktivitet som bringer familien sammen. Det finnes et bredt utvalg av brettspill å velge mellom, så det er noe for alle. Så hvorfor ikke prøve å sette deg ned med familien og et brettspill i kveld?

Jeg har allerede noen brettspill i hus, kjære leser, og de har gitt mange fine og skjermfrie kvelder sammen med datteren min. Så langt har jeg Trivial Pursuit, Catan grunnspill, Vil du vedde? og Wildcraft, men jeg ønsker meg stadig flere.

Og dette er de som står på ønskelista mi nå:

Du ser temaet her, ja? 😅


Photosynthesis handler om å bygge en vakker skog og prøve å følge sola for å få best mulig vekst, og den som får den største skogen vinner. Passer for 2-4 spillere, og har anbefalt alder fra 10 år.

Planet handler om å bygge seg en hel planet, og målet er å tiltrekke seg flest mulig dyr til de forskjellige habitatene. Passer for 2-4 spillere, og har anbefalt alder fra 8 år.

Living Forest lar deg redde skogen og dens hellige tre fra onde krefter, mens dyreånder hjelper deg. Passer for 2-4 spillere, og har anbefalt alder fra 8 år.

Jeg ser for meg at disse tre brettspillene kan skape mange fine lørdagskvelder her i heimen, med fin musikk på i bakgrunnen, litt bær og bliss balls som snack, og kanskje til og med litt fyr i vedovnen.

Og jeg elsker at brettspill kan la oss skape en bedre verden, om enn bare i fantasien.

Har du brettspill hjemme? 😊

Du? Meld deg på nyhetsbrevet, så får du oppdateringer og annet snacks en gang i måneden! 😊


Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Psst! Trenger du å stresse ned litt? Få med deg denne gratis guiden! 🤗