Bærekraftig stil & skjønnhet,  Selvutvikling

ISUN: Den beste hudpleien

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

ANNONSE

For litt over et år siden oppdaget jeg det som skulle vise seg å bli min hudpleieserie. Jeg hadde lenge lett etter noe som både passet min hud bra, og noe som var… vel, riktig. Naturlig nok og rent nok. Gleden var derfor veldig stor når jeg oppdaget ISUN (du kan kjøpe den på Pureskin.no). Serien er ikke bare håndlagd og ren, men urtene den baseres på er også plukket ville i den grad det er mulig. Ellers baserer de seg på økologisk dyrkede urter. Dessuten kommer produktene stort sett i mørkt glass, som også gir en ekstra fordel når det kommer til forbrukeraspektet.

Det første produktet jeg kjøpte, var Sunstone oil. Følelsen jeg fikk da jeg smurte den på huden for første gang, var at dette var total luksus! Den lukter sååååå himmelsk godt, og den gjør også min blandingshud veldig godt, så jeg ble fort glad i den. Og det førte til at jeg også måtte kjøpe meg produkt nummer to, for å gjøre hudpleierutinen komplett: rensekremen med agurk og kokos. Den er agurkfrisk og fin på lukt, og den tar vekk all sminken. Et veldig godt renseprodukt, faktisk, jeg ble litt overrasket. Vanligvis er mascara og eyeliner ganske vanskelig å få bort om man bruker feil produkter, men dette går som en drøm.

Jeg ble også anbefalt å kjøpe skrubbepulveret, eller hva jeg skal kalle det. «Eksfoliant» er liksom ikke helt… Tja. Men dere skjønner sikkert hva jeg mener. Dette er rett og slett et sandaktig pulver med mineraler og alle gode ting, som du blander litt av i rensemelk og vann. Og så blir det en mild skrubbekrem som du enten kan skylle av igjen med litt lunkent vann, eller bruke som en maske som sitter på litt.

Og det siste produktet er Advanced Balm, som består av sheasmør og andre gode ting som gir litt mer fett og fukt på mer krevende dager. Den blir god å ha nå som høsten og vinteren etterhvert kommer.

Jeg elsker det, som sagt, og jeg kommer for en gangs skyld til å være trofast mot et merke. Jeg tror det kanskje er første gang. Produktene er ganske dyre, men de varer til gjengjeld ganske lenge – og det er virkelig kvalitet over det!

De har til og med produkter tilsatt krystaller, om krystallhealing er din greie. 🙂

Du kan lese produktkatalogen her. Da skjønner du sikkert hvorfor jeg falt også.

Har du prøvd?