crop fortune teller near shiny candles at table at home
Tilbakeblikk

Høstmanifestering og (snart) mørk måne

Long time no see igjen, kjære leser. Jeg har vært aktiv på Instagram, men ikke så mye her inne. Jeg har vært for opptatt med å få livsstilen min stadig mer på stell. Sist jeg gikk på vekta, hadde jeg gått ned 14,8 kg siden februar. Og jeg har ironisk sett fokusert aller mest på hvile og på å regulere mitt eget nervesystem gjennom blant annet Body Battery.

Men det er ikke det dette blogginnlegget skal handle om. Jeg skal starte et nytt kapittel på denne bloggen, nemlig manifestering. Altså kunsten å skape sin egen virkelighet ved å fokusere sine tanker, følelser og energivibrasjoner inn på det ønskede målet.

I skrivende stund nærmer vi oss nymåne, kjære leser, og det er et helt perfekt tidspunkt å begynne manifesteringen på. For du vet, syklusen begynner ikke med våren og det spirende frøet. Det begynner med at frøet slippes på høsten. Og døgnet begynner midt på natta.

NÅ er et godt tidspunkt å begynne med manifestering på. Ikke når månen allerede er ny.

Destruction before creation. Out of perfection nothing can be made. Every process involves breaking something up. The earth must be broken to bring forth new life.

Joseph Campbell

See?

For mange er det vanskelig å starte å manifestere, fordi de bare kommer på hva de IKKE vil ha, og så blir de stuck der. Jeg tror det er fordi de har hoppet over denne fasen i prosessen. Den er der så du skal se hva du må ødelegge før noe nytt kan skapes, på samme måte som den såkalte PMS-fasen i syklusen er der for å vise deg hva som er mindre enn optimalt i livet ditt.

Fordi evig vekst er ganske teit, for ikke å si umulig. Giftig positivitet er også ganske dumt. Så noe må gå.

Og høsten er et perfekt tidspunkt for å gi slipp, la gå til grunne, og få klarhet i akkurat dette.

Spørsmålet du kan begynne med, er «hva står i veien for meg?»

Hvis du hadde en tryllestav, hva ville blitt frosker og støv da?

Jepp. Jeg vet du vet.

Dette er det du kan fokusere på. Hvordan du blir kvitt ting, rydder opp, feier ut og brenner ned.

Det kan være det fysiske rotet som gjør at du aldri kan slappe av hjemme. Det kan være tankemønstre og dårlige vaner som holder deg nede, eller det kan være folk og situasjoner som krever mer enn de gir deg.

Hva er det som ikke funker lenger?

Finn løsningene på det. Og eliminer det så god du kan.

Hvis du har oppdaget Human Design, kan du også finne noen clues der om hva du bør slutte med for å leve mer i tråd med din egen energitype. Dette gjelder spesielt om du er et ikke-sakralt vesen som meg, og likevel er kondisjonert inn i generatorlivet.

Jeg er faktisk Manifestor, så det kan egentlig forklare min forkjærlighet for banishing på høsten. Om jeg var superhelt, ville jeg jo vært den som sendte blå kraft ut av henda mine for å kaste hindringene langt faenivold.

Du kan bruke det bildet i visualiseringen, hvis du vil. Se for deg at du kaster blå og avvisende energi mot det du vil ha vekk, og se det forsvinne.

Eller du kan skrive det ned, og brenne opp lappen i høstpeisen.

Vil du gjøre det mer magisk, kan du risse det inn i et svart kubbelys og brenne det litt hver dag mens du jobber med å fjerne hindringene i den fysiske verdenen.

Dette er også et utmerket tidspunkt for å rydde i budsjettet på, og bli kvitt utgifter som ikke er ønskelige lenger. Eller rydde hjemmekontoret sånn at du ikke har noen fysiske hindringer for å skape inntekten senere.

Og noen ganger er det vanskeligere valg som må tas. Hele situasjoner du vet må endres om du skal komme noen vei. Da er dette et tidspunkt å være modig på.

Hvis du ikke helt vet du skal begynne eller hva du skal gjøre, så er det ofte lurt å bare sette seg ned med en notatbok og begynne å skrive. Plutselig leser du noe idet du faktisk skriver det, og så har du kanskje det første steget der rett foran deg.

Og så, kjære leser, kommer den mest magiske og nødvendige fasen. Når du har tent lyset, eller brent lappene, og samtidig tatt grep i det jordiske livet, må du skifte mindset litt. Nå må du fokusere på at du faktisk har gjort det du skal for å bli kvitt det du ville ha bort. Og det betyr at du må begynne å tenke på det som allerede i fortiden.

Intensjonen din er satt. Det er allerede gjort. Det lagger kanskje bare litt før det manifesterer seg som sansbar virkelighet, men det er gjort. Fordi du har gjort det.

Og da kan du la det gå. Ikke tenk på det mer, annet enn som et stadig fjernere minne. Og vokt dine ord med omhu, selv de du bare tenker for deg selv. Preteritum, alltid!