Hjem og interiør

Få skogen inn på veggen!

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

annonse

Vinteren har kommet! Ute er trærne dekket med nydelig, hvit snø, og hele stemningen er endret. Endelig er den rolige, gode tida her, og for min del er den svært etterlengtet.

Dette er en helt magisk tid.

Men den kan unektelig også litt være krevende. Jeg merker at dørstokkterskelen har blitt noen hakk høyere. Det er litt vanskeligere å komme seg ut i skogen. Stien ned skogenher er ikke brøyta opp, så jeg må måke frem bilen min og kjøre et stykke før jeg kommer til gangbar skogsvei.

Likevel er jeg er avhengig av å se natur rundt meg. Det gjør noe med hele humøret mitt. Hvite vegger skaper visuelt rom, men de trenger etter mitt syn alltid et touch med grønt!

Så derfor sitter jeg og ser på Desenios sortiment. De har et stort utvalg av enkle, vakre plakater og bilder som er klare til å pryde alle slags vegger. Bare i naturkategorien har de 699 bilder, og det er jo egentlig helt amazing!

Mine personlige favoritter akkurat nå, er disse!

Se for deg disse på hvite vegger! Oh my god! Prisen er ikke så gal heller, vi snakker 79 kroner for den minste størrelsen av disse, og de vil virkelig gjøre underverker for hele stua.

Desenio har også flere kategorier du absolutt burde se på. Du finner alt fra barneplakater til ikoniske fotografier av Marilyn Monroe der inne. Om du leter etter den perfekte julegave, kan det også godt hende du finner den der inne.

Du får gratis frakt om du bestiller for over 399 kroner, og det er jo absolutt overkommelig når du kan få så mye fint i samme forsendelsen. Pakken sendes i løpet av 2-5 virkedager, så om du bestiller nå, har du den faktisk i god tid før julerushet begynner.

(Jeg kjenner det hadde vært veldig deilig å være ferdig med julegavene før desember begynner, så har har du en gylden sjanse!)

Ta deg en tur inn og kikk! Jeg ble i alle fall veldig inspirert til å skape drømmehjemmet mitt nå! 🙂

Hvilke plakater ville du valgt?