Hjemme

Enkle gleder #1

Jeg har en crush på eføy for tida.

Eller egentlig er det en livslang kjærlighet, men akkurat nå holder jeg på å hamstre inn disse skjønnhetene. De koster ikke så mye når de er babyer, og de ser ut til å trives godt her.

Jeg elsker det grønne mot det hvite, spesielt nå som vi etterhvert går fra vinter til vår. Det er friskt og fint, det minner meg om håpet som ligger en vår som snart skal begynne, og det er så rent.

I tillegg, som en ekstra og veldig velkommen bonus:

Eføy er også en av de plantene som i følge NASA renser innelufta best. Med andre ord er det et absolutt must – om du skulle trenge noen flere grunner til å fylle opp stua med nydelig eføy.2 kommentarer

    • Skogfrue

      Det har jeg også vurdert… Har et par kroker her som ikke får så mye lys, og der er det bare fredsliljer som klarer seg – om de ikke har blomster. Jeg trenger litt grønt der, så jeg leter fortsatt etter noe som ikke er så kresent. Kanskje jeg ender opp med kunstig akkurat der, jeg også.