Holistisk helse,  Naturlig livsstil,  Spiritualitet

Styrk din femininitet med et yoniegg!

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

/I annonsesamarbeid med Sinful/

Krystaller, kjære leser, kan brukes til så mangt. Om du har fulgt med litt på de spirituelle healingtrendene, vet du allerede at det sensuelle og kvinnelige har hatt en kjempefin oppsving de siste årene. Det gjelder å komme seg ut av det maskuline tankesettet og heller fokusere på det myke, feminine og mottagelige.

Det er mange måter å gjøre dette på, men en av mine favorittmetoder er yoniegg. Kort fortalt er dette en eggformet krystall som settes inn i skjeden på samme måte som du setter inn en tampong – rent fysisk blir det da som en vaginavekt som trener opp bekkenmuskulaturen. Egget er nemlig ganske tungt, og faller ut om du ikke kniper det godt nok inn.

Jeg prøvde å gå på tur med mitt i en gang, og det endte med at jeg verpet på gangstien. 😅

Du kan heldigvis velge mellom størrelser på disse, sånn at du kan begynne med det største som er enklest å holde på plass, og heller avansere til et mindre et senere.

Fordelene er at du etter hvert trener opp muskulaturen, noe som er nyttig for oss alle, men kanskje spesielt om du har vært gravid.

Spirituelt sett blir det som en indre krystallhealing av dine mest private og sårbare sider. Min personlige favoritt er rosenkvarts, som står nettopp for det myke og feminine, samt for egenkjærlighet og healing.

Du kan også velge yoniegg som er laget av jade. Dette er en krystall som ofte brukes i healing og balansering, og som ofte brukes for å rense vekk negative energier.

Mitt beste råd er at du velger det yoniegget du blir mest tiltrukket av – intuisjonen din vet hva du trenger!

Du kan kjøpe yoniegg av rosenkvarts her, og av jade her og her!

PS! Sinful har også vanlige vaginakuler og bekkenbunnstrenere om du heller foretrekker det.

 | Website

Ingrid Jeanette er utdannet førskolelærer, har en mastergrad i tverrfaglig kultur, og er sertifisert yogainstruktør. Hun underviser Yin Yoga, elsker å skrive, og er opptatt av å leve en naturlig livsstil. Ellers bruker hun dagene sammen med sin unge tenåringsdatter, og prøver å lære å spille tussefløyte.