Deprecated: Funksjonen is_staging_site er foreldet siden versjon 3.3.0! Bruk in_safe_mode i stedet. in /customers/4/e/a/skogfrue.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Passende belysning for et naturinspirert hjem - Skogfrue.no Deprecated: Funksjonen is_staging_site er foreldet siden versjon 3.3.0! Bruk in_safe_mode i stedet. in /customers/4/e/a/skogfrue.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078
Hjem og interiør

Passende belysning for et naturinspirert hjem

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

/reklame/

Jeg har, som du sikkert har puslet sammen allerede, en forkjærlighet for naturlig interiør. I stua mi finner du alt fra krystaller til drivved strategisk plassert som aksent mot de hvite veggene, og du burde ikke bli overrasket om du kommer over en og annen bregne eller kongle heller. Det er bare sånn det er her. Jeg elsker det. Det myke, varme og skoglige (om det er et ord) gjør at jeg slapper skikkelig godt av. Det er noe med naturen som bare har den effekten, sant. Vi burde alle ha tilgang til mer natur innendørs, det er min bestemte mening!

Og belysningen i et hjem er viktig. Du merker det fort om lampene er plassert feil, eller om du har feil styrke eller tone på pærene. Det kan ødelegge eller skape hele stemningen, og det er også viktig at uttrykket harmonerer sånn noenlunde med resten av interiøret.

Det å finne passende belysning, dog, er ikke alltid like lett å trylle frem til et naturinspirert hjem – spesielt ikke om du også er bevisst på hvilke tresorter som helst ikke bør hugges ned. Sist jeg innredet et hus, var det vanskelig å finne noe annet enn minimalistisk stål, og verden ville på død og liv bare ha svart/hvitt. Men trenden har heldigvis snudd seg mot det litt mer naturnære etter den tid, også innen interiør, og butikkene begynner faktisk å forstå meg nå.

Se her, for eksempel:

Du kan se deg selv her med en god bok og yndlingsteen din i den koppen, sant?  Eller er det bare meg? 🙂

Med denne lampen fra Lampegiganten kan du faktisk styre både styrke og varme på lyset, sånn at du for eksempel kan imitere månefasene – lite lys ved nymåne, og mer og mer lys frem til fullmåne, og du slipper et altfor skarpt lys i timene før du legger deg. Det er jo aldeles perfekt. Litt sært, kanskje, men for meg er det helt perfekt! 🙂

Og hvis du går videre inn på sidene deres og ser hva de har av taklamper i landlig rustikk… Gode Gaia, sier jeg bare! Ting har forandret seg siden sist jeg leita etter lamper, det er helt sikkert. Der bugner det av snirklende blomster og blader, som virkelig virkelig hadde vært vakkert her i skogheimen min. Man kan bli lykkelig av mindre!

Liker du den naturlige stilen?