Bærekraftig stil & skjønnhet,  Naturlig livsstil

Litt påfyll til sommergarderoben

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

Om litt under to uker, kjære leser, konfirmerer min datter seg. Og dette underlige faktum (hun ble jo født i går?) har nå sendt meg ut på en av mine sjeldne shoppingrunder for å finne en kjole eller to til denne og lignende katastrofer eventer denne sommeren. Det er nemlig en konfirmasjon helga etter også. Og så er det brått 17. mai.

Og du vet… shopping er ikke det jeg gjør med størst iver og glede her i verden. Men noen ganger må det jo til.

Selv om klesbutikkene fortsatt ikke forstår meg helt.

Hva ER det med denne søppelsekktrenden? Store kjoler som henger rett ned? Jeg forstår det ikke.

For å være helt fair – den ene av disse kjolene har jeg allerede, for jeg kjøpte den til jul. I trygg forvissning om at den ville kunne doble som en sommerkjole. Den røde, lange til høyre i bildet henger altså allerede i skapet mitt. Den er bærekraftig og fin, og jeg liker den godt. Den har også vist at den overlever både vask og tørketrommel her, og det er unektelig et stort pluss.

Den andre kjolen – den grønne – er på vei i posten as we speak, bærekraftig som den på sin side ikke er.

Oh well.

Her kommer linkene:

  1. Olivenfarget jerseykjole
  2. Søt sommerhatt (bytt ut båndet med en freshere farge)
  3. Lang, blomstrete og bærekraftig kjole
  4. Nude pumps, akkurat passe høye
  5. Armbånd-sett
  6. Nude solbriller

Som vanlig, kjære leser, er det umulig å finne bærekraftige varianter av alt – men i det minste ble det halvveis denne gangen. Jeg lover på tro og ære at begge disse kjolene skal brukes til de henger i filler rundt meg, forutsatt at de passer.