woman holding money
Grønn business

Tjene penger på blogg eller Instagram?

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

annonse

Har du blogg eller en Instagramkonto? Da har jeg et godt tips for deg i dag. Det finnes nemlig et nettverk som setter deg i forbindelse med bedrifter som leter etter akkurat deg og ditt publikum. Dette nettverket lar deg med andre ord tjene penger på blogg eller Instagram, mens du likevel skaper innhold der.

Som du kanskje har sett innimellom, så har jeg hatt noen samarbeid på denne bloggen (dette er et eksempel). Og flere av dem har kommet gjennom nettopp Interlinked, så jeg kan skrive under på at dette faktisk fungerer.

Det er veldig enkelt å tjene penger på blogg eller instagram, egentlig. Du bare lager deg en konto hos Interlinked og så sender de deg mail med forslag til samarbeid når noe bra dukker opp.

Du kan også finne frem til samarbeidene selv, ved å bla gjennom det som til enhver tid er tilgjengelig. Noen ganger er det ingenting der, mens andre ganger kan du finne noen gode dealer for leserne dine, noe som bare passer helt aldeles perfekt for akkurat dem.

Klikk på eksempel-linken min over her, så skjønner du
! 😍

Under hver kampanje står det så et prisforslag, som du enten kan godta som det er, eller justere for å gi dem ditt eget forslag. Så trykker du på knappen og venter litt, mens de bestemmer seg for å godta budet ditt eller ikke.

Om det går gjennom, får du klare og enkle instrukser på hvordan samarbeidet skal foregå. Når du har gjort jobben, legger du bare inn linken og venter litt til på endelig godkjenning.

Pengene manifesterer seg så på kontoen din rundt den 15. neste måned. Det er magisk enkelt å tjene penger på blogg eller Instagram, når du likevel skal skape innhold for kanalene dine!

Hils dem og si at du kommer fra meg ved å skrive inn IJFNO1 i det feltet der du skal fortelle om dine kanaler! 😘

Du finner Interlinked her.

Lag deg en konto med en gang, så slipper du å gå glipp av noen fine (og kanskje sårt tiltrengte) utbetalinger! 😊