Vilkår og betingelser

Digitale filer (planleggingsark osv) blir tilgjengelige med en gang etter fullført bestilling. Sjekk mail for nedlastingslink. Om du ikke har mottatt denne, kan du kontakte meg på post@skogfrue.no.

Enkeltprodukter fra doTERRA vil i de aller fleste tilfeller være bestillingsvarer. Det vil si at jeg tar dem med på min egen månedlige bestilling rundt den 14. hver måned. Varene videresendes så direkte til deg så snart jeg selv har mottatt dem, rundt den 21.

TRENGER DU OLJENE RASKT, ANBEFALER JEG AT DU BESTILLER EN STARTPAKKE.

Når du bestiller en startpakke fra meg, sender jeg bestillingen videre til doTERRA så snart betalingen har kommet trygt frem. Betaler du med kort, tar dette normalt tre arbeidsdager. doTERRA registrerer så ordren, og sender deg en ordrebekreftelse kort tid deretter. Så sendes varen til din adresse, og du kan etter ca en ukes tid hente den på nærmeste post i butikk.

For angrerett eller reklamasjon på startpakker ETTER at at du har mottatt ordrebekreftelsen fra doTERRA, kan du henvende deg til kundesupport@doterra.com.

For angrerett på startpakker FØR du har mottatt ordrebekreftelse fra doTERRA, kan du sende meg en mail på post@skogfrue.no.

For digitale produkter er det ingen angrerett.

For affiliateprodukter, dvs produkter som linker til en annen nettbutikk, er det dennes vilkår og betingelser som gjelder, og deres kundeservice du må henvende deg til.

Utover dette, har du 14 dagers angrerett. Hvis dette er aktuelt: Last ned og fyll ut dette skjemaet, før du sender det til post@skogfrue.no.