Vilkår og betingelser

Digitale filer (planleggingsark osv) blir tilgjengelige med en gang etter fullført bestilling. Sjekk mail for nedlastingslink. Om du ikke har mottatt denne, kan du kontakte meg på post@skogfrue.no.

Enkeltprodukter fra doTERRA vil i de aller fleste tilfeller være bestillingsvarer. Det vil si at jeg tar dem med på min egen månedlige bestilling rundt den 8. hver måned. Varene videresendes så direkte til deg så snart jeg selv har mottatt dem, senest rundt månedsskiftet.

TRENGER DU OLJENE RASKT, ANBEFALER JEG AT DU BESTILLER DIREKTE SELV.

Dette gjør du ved å klikke deg inn her, og så gå videre til SHOP dersom du vil handle som ordinær kunde, og JOIN & SAVE om du vil bli medlem og få medlemsrabattene.

Bestiller du direkte fra doTERRA, går jo handelen gjennom dem. De registrerer så ordren, og sender deg en ordrebekreftelse kort tid deretter. Så sendes varen til din adresse, og du kan etter ca en ukes tid hente den på nærmeste post i butikk.

Toll er inkludert i fraktprisen, så du trenger ikke å tenke på noe mer etter at du har bestilt.

For angrerett eller reklamasjon på startpakker etter at du har mottatt ordrebekreftelsen fra doTERRA, kan du henvende deg til kundesupport@doterra.com.

For digitale produkter er det ingen angrerett.

For affiliateprodukter, dvs produkter som linker til en annen nettbutikk, er det dennes vilkår og betingelser som gjelder, og deres kundeservice du må henvende deg til.

Utover dette, har du 14 dagers angrerett. Hvis dette er aktuelt: Last ned og fyll ut dette skjemaet, før du sender det til post@skogfrue.no.