private yogatimer

Jobb med meg

I tillegg til å samarbeide om ulike bloggprosjekter, kan du også jobbe med meg på andre måter.

YOGA

Du kan gjerne leie meg inn til å holde yogatimer på ditt eget yogastudio, eller på ulike arrangementer. Jeg elsker å undervise Yin Yoga, og kommer gjerne – forutsatt at det praktiske lar seg løse.

Om du ønsker å hyre meg, kan du sende meg en mail på post [at] skogfrue.no.

DOTERRA

Om du vil ha veiledning i en naturlig livsstil, og føler deg trukket mot eteriske oljer, kan du gjerne bli med i teamet mitt. Her kan jeg vise deg hvordan du skaper et renere og mer naturlig liv ved bruk av eteriske oljer, og – om du ønsker – veilede deg i å skape din egen inntekt ved å videreformidle kunnskapen til andre.

Send meg en mail på post [at] skogfrue.no om du trenger mer informasjon, eller gå hit for å bestille startpakken din.