Jobb med meg

Leter du etter den magiske livskraften?

Jeg kan kanskje hjelpe deg. Les videre!

Det er flere måter du kan jobbe med meg på.

Du kan for det første hyre meg inn som yinyogainstruktør. Jeg holder ukentlige timer på Yogafabrikken på Notodden, men du kan også låne meg privat. Da får du i tillegg personlig veiledning i kosthold og naturlig livsstil generelt, sånn at kropp og sjel til sammen får de beste forutsetningene for å trives.

Hvis du bor lengre vekk, kan jeg fjerncoache deg via mail. Da kan jeg for eksempel lage et yinyogaprogram til hjemmebruk for deg, som passer deg og dine behov, og du kan sende meg mailer når du lurer på noe innen naturlig livsstil og holistisk helse.

Jeg jobber også med eteriske oljer og de nydelige naturlige produktene fra doTERRA. Ønsker du at jeg holder oljeklasser for deg og dine venner, slik at du kan la deg inspirere til en mer naturlig livsstil på denne måten, gjør jeg gjerne det.

Om du ønsker å ha nydelige og populære produkter til salg selv, og jobbe sammen med meg i et team, kan jeg hjelpe deg i gang med å bli forhandler hos doTERRA. Du kan lese mer om det her.

Hvis naturspirituell veiledning er det du trenger, kan jeg stille med en stor bunke tarot- og orakelkort for å finne svar for deg. Jeg har holdt på med tarotkort i over 20 år selv, og vender stadig tilbake til dem for å tenke nye tanker og finne et bra fokus.

Jeg tror fullt og fast på at magi og Loven om tiltrekning har mye for seg når det kommer til å nå målene sine også. Jeg kan hjelpe deg med å få manifesteringen din i gang, både ved å se på tankemønstrene dine og ved å skape spesialdesignede ritualer du kan utføre selv. Et lite dryss av magi i hverdagen er aldri feil!

KONTAKT MEG og fortell meg hvem du er, hva du leter etter, og hvor langt du har kommet på vei med målene dine selv, og så ser vi om vi er en match!

Gleder meg til å høre fra deg! 🙂