Hei! Digger at du er interessert i eteriske oljer og andre naturlige produkter fra doTERRA. Her skal jeg fortelle deg litt mer om det! 🥰

Du har sikkert fått med deg at miljøgiftene begynner å ta overhånd. Stadig oftere får vi nyheter om at elendigheten har nådd nye høyder på det ene området eller andre. Og samtidig begynner kunnskapen om konsekvensene å komme frem.

Ikke bare skader vi naturen, viser det seg,  men vi skader også oss selv. Folkehelseinstituttet sier at langvarig eksponering for miljøgifter kan føre til blant annet autoimmune sykdommer. Mange av disse miljøgiftene kommer fra hudpleieprodukter og inneklimaet generelt.

Den gode nyheten er at du kan minimere mye av dette selv, ved å skape om hjemmet ditt til en grønn oase og gjøre bedre valg for deg selv og familien din.

Og det er her doTERRA kommer inn i bildet! ✨

Du vet kanskje allerede at doTERRA har eteriske oljer. Disse kan du blant annet bruke til å skape stemning, finne ro og gi deg selv litt god egenomsorg når du trenger det.

Men de har også ferdige produkter basert på disse eteriske oljene. Her finner du alt fra tannkrem til rengjøringsmiddel, og du trenger ikke lete lenger etter gode, naturlige hudpleieprodukter heller. 

Alt finnes her, i sortimentet, klart for deg.

Helt rent. Helt naturlig. 🥰

Tenk om alt du smurte på huden din var helt rent? Tenk om barna dine kunne leke i lavendelduft om kvelden, og tenk om kjøkkenet ditt duftet friskt av sitronolje etter at du hadde vasket benken?

Alt dette, og mye mer, er mulig. 💚

Usikker på hvordan du skal begynne med eteriske oljer? 🍃

Den eteriske verdenen er stor og har nesten uendelige valgmuligheter. Det er noe av det fineste med den. Men det kan også være vanskelig å vite hvor man skal begynne, så derfor har doTERRA laget denne fine nybegynnerpakken! 🥰 

Den består av tre små oljer på 5 ml hver (ordinært er de på 15 ml). Her finner du lavendel, sitron og peppermynte, som er tre av de aller mest brukte eteriske oljene.

Prøv for eksempel med en dråpe lavendel på puta før du legger deg, en dråpe peppermynte på tinningene når du er sliten, eller en dråpe sitron på filteret i støvsugeren!

Denne nybegynnerpakken passer også for deg som har prøvd eteriske oljer før, men som bare vil teste doTERRA sin kvalitet. I så fall får du en behagelig overraskelse, for disse oljene er virkelig noe helt for seg selv!

 

 

eteriske oljer doterra

Hva du kan forvente når du begynner med eteriske oljer 💧

Om du begynner på dette oljeeventyret, legger du ut på en reise mot en mer naturlig hverdag. Sakte men sikkert vil du begynne å forandre på ting. Og sakte men sikkert vil ting rundt deg bli renere og friskere. 🌿

Akkurat hvordan du vil merke dette på kroppen, vet jeg ikke. Noen kjenner at de blir roligere og sover bedre av lavendeloljen. Andre merker at de drikker mer vann når de drypper en dråpe sitronolje oppi glasset. Og andre igjen kan oppleve lindring av å smøre kjølende peppermynteolje på en overopphetet nakke, eller at de trives bedre i sitt eget hjem når kjemiske duftlys er byttet ut med rene eteriske oljer i en diffuser.

Oljene har sin egen kjemi, og det har også du, så det finnes ingen facit. Du bare vet det når du finner en god match. Det er også en del av denne spennende reisen! ✨

doTERRAs startpakker 🌸

Hvis du allerede vet at du ønsker å ha eteriske oljer som en del av livsstilen din, eller du leter etter den desidert beste dealen økonomisk sett, så kan du kjøpe en startpakke.

Produktene i doTERRAs ordinære startpakker er nemlig sterkt rabatterte i forhold til utsalgsprisen, så her kan du spare en god del penger. Disse pakkene kommer også med medlemskap inkludert, sånn at du får dine neste kjøp til innkjøpspris.

Basic Essentials
eteriske oljer doterra startpakke
Family Essentials
eteriske oljer doterra startpakke
Daily Habits
eteriske oljer doterra startpakke
Home Essentials
eteriske oljer doterra startpakke
Kid's Collection

Interessert i å forvandle eteriske oljer til en inntektsmulighet? ✨

Det er egentlig ikke så veldig vanskelig å gjøre denne lidenskapen om til en personlig tilpasset inntektsmulighet. Bare fyll ut feltene under her, så får du en automagisk mail med informasjon. Helt uten forpliktelser og stress! 😊

Hvis du vil lese mer...