house plant architecture luxury

Velkommen til starten på ditt eget oljeeventyr! ✨

Det er i alt tre forskjellige måter du kan bestille eteriske oljer fra doTERRA på, og du kan velge den måten som passer deg best. Les videre, så får du all den informasjonen du trenger for å velge den riktige metoden for deg!

Hvordan bestille eteriske oljer fra doTERRA

Du kan bestille eteriske oljer fra doTERRA til vanlig utsalgspris

Dette passer for deg som bare vil teste en olje eller to, eller som ikke bruker spesielt mange av dem.

👉🏻 Da kan du bestille selv direkte fra doTERRA gjennom min link (klikk Shop og ta det derfra). Da får du varene tilsendt rett fra dem, og det tar omtrent en ukes tid.

👉🏻 Du kan også bestille via min nettbutikk. Jeg bestiller selv en gang i måneden, og kan ta med varene til deg da. Du sparer noen kroner på frakt, men det tar lenger tid.

Du kan bestille eteriske oljer fra doTERRA til medlemspris, som engroskunde*

Dette passer for deg som gjerne vil ha muligheten til å spare penger på produkter du bruker mye, men som ikke er interessert i å bygge ditt eget nettverk. Kanskje du vil selge en olje til en venninne, men ikke så mye mer.

👉🏻 Da kan du bestille direkte fra doTERRA gjennom min link, velge Join & Save, og deretter velge Wholesale Customer før du bestiller. Da blir du engroskunde, og får 25% rabatt! Du kan plukke varer selv, eller bestille en ferdig startpakke – alt etter hva du trenger selv.

Du kan bestille eteriske oljer fra doTERRA til medlemspris, og selv bli forhandler*

Dette er det mest populære valget, fordi det gir deg muligheten til å bygge din egen business, være med på kampanjer og tjene dine egne bonuser, samtidig som du får dine egne produkter til den aller beste prisen. Det er ingen kjøpetvang, og du trenger ikke å kjøpe inn mer enn du bruker selv, men dette er det alternativet jeg anbefaler for deg som vil gå «all in».

👉🏻 Da kan du bestille direkte fra doTERRA gjennom min link, velge Join & Save, og deretter velge Wellness Advocate. Her kan du bestille den startpakken eller de enkeltproduktene du ønsker, etter eget ønske og behov.

Når du har lagt inn din første bestilling, uansett om du blir engroskunde eller forhandler, sender jeg deg en oppfølgingsmail med informasjon om veien videre. 💜

*Inkludert i disse løsningene finnes det en innmeldingsavgift på ca 250 kroner. Etter et år vil kontoen din slettes automatisk om den er inaktiv, eller du betaler en årsavgift på ca 250 kroner for å fortsette. Men frykt ikke, da gir de deg en gratis peppermynteolje som kompensasjon, så du vinner jo uansett. 🥰


Som du ser, kjære leser, har du mange muligheter, og du velger selv det som er den aller beste løsningen. 😊


Klikk på bildene, så får du opp norsk produktkatalog, tips til naturlig helseomsorg, og mer informasjon om doTERRA! 💜


Har du spørsmål, kan du gjerne sende gjennom kontaktskjemaet under, eller finne meg på sosiale medier. Jeg hjelper deg gjerne i gang! 💚