house plant architecture luxury

Velkommen til starten på ditt eget oljeeventyr! ✨

Det er i alt tre forskjellige måter du kan bestille eteriske oljer fra doTERRA på, og du kan velge den måten som passer deg best. Les videre, så får du all den informasjonen du trenger for å velge den riktige metoden for deg!


Hvordan bestille eteriske oljer fra doTERRA

Du kan bestille eteriske oljer fra doTERRA til vanlig utsalgspris

Dette passer for deg som bare vil teste en olje eller to, eller som ikke bruker spesielt mange av dem.

👉🏻 Da kan du enten bestille selv direkte fra doTERRA gjennom min link (klikk Shop og ta det derfra). Dette er raskest, men har dyrere frakt.

👉🏻 Eller du kan bestille via nettbutikken min sånn at jeg tar med produktene dine på min egen månedlige bestilling. Dette er billigst, men kan ta litt tid avhengig av når i måneden du bestiller. Ta gjerne kontakt om det er noen produkter du savner der, for jeg har ikke lagt ut hele sortimentet. 😊

Du kan bestille eteriske oljer fra doTERRA til medlemspris, uten å bli fullverdig medlem*

Dette passer for deg som gjerne vil ha muligheten til å spare penger på produkter du bruker mye, men som ikke er interessert i å bygge ditt eget nettverk. Kanskje du vil selge en olje til en venninne, men ikke så mye mer. Ombestemmer du deg, kan du alltids oppgradere til forhandler senere. 

👉🏻 Da kan du bestille direkte fra doTERRA gjennom min link, velge Join & Save, og deretter velge Wholesale Customer før du bestiller.

Du kan bestille eteriske oljer fra doTERRA til medlemspris, og selv bli forhandler*

Dette er det mest populære valget, fordi det gir deg muligheten til å bygge din egen business, være med på kampanjer og tjene dine egne bonuser, samtidig som du får dine egne produkter til den aller beste prisen. Det er ingen kjøpetvang, så du behøver ikke bruke mulighetene selv om du får dem.

👉🏻 Da kan du bestille direkte fra doTERRA gjennom min link, velge Join & Save, og deretter velge Wellness Advocate.

👉🏻 Eller du kan bestille en startpakke via min nettbutikk som nå linker rett til kassen hos doTERRA. De mest økonomiske valgene er Basic Essentials og Family Essentials, men du kan også sette sammen din egen drømmepakke der.

Når du har bestilt en startpakke, sender jeg deg en oppfølgingsmail med informasjon om veien videre. 💜

*Inkludert i disse løsningene finnes det en innmeldingsavgift på ca 250 kroner. Etter et år vil kontoen din slettes automatisk om den er inaktiv, eller du betaler en årsavgift på ca 250 kroner for å fortsette. Men frykt ikke, da gir de deg en gratis peppermynteolje som kompensasjon, så du vinner jo uansett. 🥰


Som du ser, kjære leser, har du mange muligheter, og du velger selv det som er den aller beste løsningen. 😊


Klikk på bildene, så får du opp norsk produktkatalog, tips til naturlig helseomsorg, og mer informasjon om doTERRA! 💜


Har du spørsmål, kan du gjerne sende gjennom kontaktskjemaet under, eller finne meg på sosiale medier. Jeg hjelper deg gjerne i gang! 💚