Oppskrift på chiapudding med kakao (naturlig mat / paleo)

I dagens episode av serien «naturlig mat», gir jeg deg herved sjokoladepudding til frokost! Oppskriften fant jeg her, men jeg har oversatt den og tweaket den litt. Og jeg forelsket meg i hvor enkelt det er! Det tok veldig lang tid før jeg oppdaget chiapudding, så jeg er sikkert langt bak «alle andre» her, men denne hører virkelig hjemme i Den naturlige kokeboka.

Chiapudding er både paleovennlig, melkefri og glutenfri. Det eneste du kanskje bør passe litt på, er å drikke godt med vann en dag du har spist chiafrø, siden de kan binde magen litt.

 

naturlig mat

Du trenger:

  • 1 1/2 kopp mandelmelk
  • 1/3 kopp chiafrø
  • 1/4 kopp kakaopulver
  • 2 ss honning
  • noen dråper vaniljeessens (kan sløyfes)
  • 1/2 banan

 

Rør sammen chiafrø og kakaopulver i en bolle.

Tilsett mandelmelk og vaniljeessens, og visp godt.

Ha oppi honning, og visp veldig godt, til du har en jevn blanding.

Tøm oppi en krukke – om du har et lite Norgesglass, passer blandingen perfekt oppi det. Skru igjen lokket, og sett det i kjøleskapet over natta. Så kan du ta det med deg på jobb eller på toget eller hvor som helst, for maten er faktisk klar!

Når du er klar til å spise chiapuddingen, skjærer du opp bananen i skiver, eller bare gumler den ved siden av.

Velbekomme!

 

PS! Følg meg gjerne på Instagram og Facebook, så blir jeg lykkelig!
Trenger økonomien din en detox? Meld deg på nyhetsbrevet mitt, så får du inspo! 🙂
 

7 thoughts on “Oppskrift på chiapudding med kakao (naturlig mat / paleo)

Comments are closed.